Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstbomen

Kunstbomen

Grote olijf kunstboomEen kunstboom kopen is een slimme optie wanneer je jouw (kantoor)interieur een opknapbeurt wilt geven. Steeds meer mensen kiezen voor een botanische inrichting. De ‘urban jungle’ wint steeds meer aan populariteit.
We kunnen kunstbomen in diverse soorten en maten leveren we komen graag bij je langs om te kijken naar de situatie om zo te kunnen bepalen wat de beste optie is voor de ruimte.

De aanwezigheid van groen in jouw interieur zorgt voor een zekere frisheid, rust en sfeer. Helaas hebben veel mensen niet de tijd en de kennis voor uitgebreid onderhoud. Het gevolg is dat mensen dan de aanschaf van planten en bomen helemaal laten zitten. De oplossing hiervoor is de aanschaf van kunstbomen? De kunstbomen van De Groot Decoraties kunnen werkelijk overal worden neergezet ter decoratie. Ze zorgen, net zo goed als levende planten, voor versiering en verrijking van de ruimte. Een mooie kunstboom kopen doe je dus bij De Groot Decoraties.

Naast de kunstbomen hebben wij ook diverse grote bijpassende plantenbakken beschikbaar voor de kunstbomen zodat je de boom direct in een mooie bak neer kan zetten.
 

Een kunstboom kopen die bij je past

Een kunstboom kopen die bij je past is heel belangrijk. Bij De Groot Decoraties ben je aan het juiste adres. Al onze bomen worden gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang mooi blijft en een levensechte uitstraling garandeert. Dat maakt ze geschikt voor plaatsing op allerlei plekken; in huis, in het zwembad op kantoor of in de tuin. Een kunstboom kopen is dus heel handig als je een plek wilt decoreren zonder groene vingers te hebben. In ons assortiment vind je onder andere bomen met bloesems en vruchten, kunst palmbomen en kunst olijfbomen. Maar ook de klassiekers, zoals de buxus, kunst eikenboom en de ficus vind je bij ons. Als je geen fan bent van de kleur groen, kan je bij ons ook een kunstboom kopen in herfstkleuren.

Welke kunstboom kopen?

Welke boom voor jouw geschikt is, hangt ten eerste af van jouw smaak. Ook spelen de mogelijkheden van de in te richten locatie een rol. Heb je niet zo veel ruimte? Of juist veel te veel? Dat is geen probleem; vrijwel al onze bomen zijn in verschillende maten te bestellen. Je kan bij ons al een kunstboom kopen vanaf € 36,00. Dat maakt onze bomen geschikt voor elke portemonnee.

Waar zet je deze kunstbomen neer?

Uiteraard zoek je na aanschaf een mooi plekje voor jouw kunstboom. Daarom beschikken wij, naast kunstbomen en kunstplanten, ook over een ruim assortiment aan plantenbakken. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. Door het kiezen van de juiste plantenbak, kan je de boom helemaal op jouw (gewenste) interieur afstemmen. Ook bieden we de mogelijkheid om de boom voor je vast te zetten in de plantenbak. We doen dit met speciaal verpakkingsschuim. De toplaag werken we af met een laag van gelijmde hydrofiel korrels. De boom is hierdoor makkelijk te verplaatsen. En mocht hij een keer omvallen, dan liggen er geen losse korrels op de vloer.

Kunstboom kopen? Bekijk ons assortiment!

Een kunstboom kopen heeft dus veel voordelen. Voor de aanschaf en het onderhoud van mooie, sierlijke kunstbomen hoef je geen groene vingers te hebben. Ook is kennis van exotische planten niet langer vereist. Ideaal dus voor mensen met een druk dagelijks leven die hun aandacht liever richten op andere dingen. Voor alle kunstbomen geldt: minimaal onderhoud, véél groen. Een mooie kunstboom kopen doe je bij De Groot Decoraties. Wil je nu ook een kunstboom kopen om je interieur een opknapbeurt te geven? Neem dan een kijkje in ons assortiment van allerlei mooie en exotische kunstbomen.
 

Toepassingen kunstbomen

Bekijk hier diverse toepassingen van kunstbomen

Verfijn uw keuze
Afmeting
Plantsoorten
Productgroepen