Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstplanten

Kunstplanten en kunstpalmen van De Groot Decoraties

U kunt de kunstplanten bij ons per stuk kopen in de verpakking of door ons in pot laten zetten, wij schuimen de kunst planten in de door u uitgekozen plantenbak en de toplaag werken wij af met verlijmde hydrokorrels.
Zo blijven de kunstplanten perfect in de plantenbak staan en kunt u deze makkelijk verplaatsen en onderhouden.

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze verschillende soorten kunstplanten en  kunstpalmen.  Indien u interesse heeft in één van deze kunstplanten, kunt u contact met ons opnemen.

 


De Groot Decoraties, specialist in Kunstplanten en Kunstpalmen

 

Heeft u een vraag over onze kunstplanten?

Bekijk de veelgestelde vragen aan De Groot Decoraties. Misschien zit het antwoord op uw vraag over onze kunstplanten er al tussen. 

Bekijk de veelgestelde vragen

Kunstplanten kopen; ontdek de laatste trend in huis

Ben je op zoek naar een sfeervolle en stijlvolle invulling van je interieur én of bedrijf? De nieuwste trend op de markt zijn kunstplanten. Hoewel dit type planten jarenlang te maken heeft gehad met een slecht imago, is dit tegenwoordig erg populair. Vooral mensen die niet zijn geboren met groene vingers en zij die hun hobby’s elders hebben, zijn kunstplanten een prima alternatief voor iedere omgeving. Je hoeft ze alleen nog maar planten in de tuin of te potten in bloembakken en klaar ben je! Geen onderhoud en toch leven in een natuurlijke omgeving, wie wil dat nou niet? Bekijk daarom de kunstplanten bij De Groot Decoraties.

Specialist in kunstplanten

De Groot Decoraties is dé plek voor kunstplanten. Deze planten zorgen voor een fijne en moderne afwerking voor alle ruimtes. Wil je online kunnen kiezen uit een ruim aanbod van kunstplanten- en palmen, dan ben je op de juiste plek. In welke omgeving ze het beste tot hun recht komen? Vooral in kantoorruimtes, openbare zwembaden, sportkantines of gewoon in je eigen woonkamer. Bij De Groot Decoraties kan je de producten gewoon online bestellen en deze worden ‘gewoon’ thuis afgeleverd op een moment dat het jou goed uitkomt. Je kunt natuurlijk ook langskomen op de vestiging van De Groot Decoraties in Lelystad. Zo kan je de kunstplanten eerst in het echt zien en voelen.

De kunstplanten van De Groot Decoraties zijn gemaakt van hoogwaardig en natuurlijk ogend materiaal. Waar je vroeger nog wel een duidelijk verschillen zag tussen ‘echt’ en ‘kunst’, tegenwoordig is het verschil nog maar zelden met het blote oog te zien. Daarbij vereisen de kunstplanten minder onderhoud en vallen de bladeren niet uit. Zo kan je een heel jaar lang genieten van een natuurlijke look in je directe omgeving. Ben je benieuwd? De planten zijn verkrijgbaar in tal van afmetingen en van diverse soorten.

Ruime keuze kunstplanten

Zoals gezegd bieden de kunstplanten dus ruim voldoende opties. Je kunt bij De Groot Decoraties al vanaf 36 euro zijn voorzien van een prachtige kunstplant, type Oriental kunst Bamboe. De planten hebben een net zo volle uitstraling als echte planten, maar blijven langer mooi. Bloemen zijn altijd een versiering van de omgeving en dat is met een kunstplant niet anders. De bladeren van zo’n plant hebben een volle kleur en vallen niet uit. Daarbij hoef je niet alleen te kiezen voor een groene kleur, maar zijn er ook herfstkleuren als rood of oranje. De kunst olijf naturel, kunstJapanese Bamboe en kunst Ficus Liana zijn enkele prachtige voorbeelden van kunstplanten die ook bij je thuis of op het werk ideaal passen. Mocht je geïnteresseerd zijn in de kunstplanten van De Groot Decoraties, neem dan vrijblijvend contact op en kom langs of bestel online!