Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Over ons

Uw specialist in kunstplanten!

Al ruim 40 jaar zijn kunstplanten en kunstpalmen een begrip bij De Groot Decoraties. Wat begon in Naarden met de verhuur van kunstplanten en palmen  voor feesten en partijen, zwembaden, auto showrooms en overige  bedrijven. Tegenwoordig zijn wij gevestigd in Lelystad en richten wij ons hoofdzakelijk met verkoop  aan bedrijven en ook particulieren. Planten zorgen voor sfeer en gezelligheid in de kamer. Het onderhouden van echte planten kan soms lastig zijn. Zeker bij grotere bedrijven kan de verzorging er nog weleens inschieten. Daarom wordt er vaak gekozen voor kunstplanten. Het is hierbij vooral de kunst om te kiezen voor kunstplanten die niet van echte te onderscheiden zijn. Zo ziet niemand het verschil.

Een kunstplant inclusief sierpot en verlijmde hydrokorrels.

Bij De Groot Decoraties koop je de mooiste kunstplanten. Deze kunstplanten kunnen compleet met sierpot en verlijmde  hydrokorrels worden geleverd. Netjes in model  en geleverd op locatie. Zodat je voor langere tijd plezier hebt van je aankoop zonder omkijken.  Dit is ideaal en voor veel bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren. Voorbeelden kunt u hier zien op onze nieuwspagina.

De kunstplanten in levende lijven komen bekijken

Je wilt natuurlijk met je eigen ogen zien hoe de kunstplanten eruitzien voordat je deze aanschaf. Je kunt hiervoor langskomen in Lelystad waar alle kunstplanten tentoongesteld staan. Zo zie je de kunstplanten ook direct in combinatie met sierpotten.  Om de planten eerst in het echt te komen bekijken kun je een afspraak maken. Van maandag tot en met zaterdag ben je van harte welkom. Via 0320-413633 of 06-54220353 kun je een afspraak maken. Ons bedrijf is gevestigd in Lelystad (afslag nr. 10 van de A6) op de Apolloweg 114

Online kunstplanten kopen bij De Groot Decoraties

Heb je een mooi exemplaar gevonden die je al helemaal in de kamer ziet staan? Dan kun je contact met ons opnemen. Via de website kun je een bestelling plaatsen maar betalen kan nog niet online. Na het plaatsen van de bestelling nemen wij contact met je op en spreken we de leveringsdatum af en de betaalmogelijkheden.

Maak een afspraak om kunstplanten te bekijken als u al onze kunstplanten , kunstpalmen  en kunstbomen in het "echt" wilt zien!

De Groot decoraties bedrijfspandDe Groot Decoraties binnen met voorbeelden van diverse kunstplannen

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug