Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunst hangplanten

Kunst hangplanten: de oplossing voor kleine ruimtes

Woon je niet zo groot of heb je weinig ruimte over in je kantoor; kies dan voor kunst hangplanten. Als je wel van planten houdt, maar over weinig ruimte beschikt, kan je ze natuurlijk net zo makkelijk ophangen. Op die manier houd je jouw tafel, bureau of vensterbank vrij. Kunst hangplanten kunnen altijd en overal, zélfs als je er eigenlijk geen plek voor hebt. De nep hangplanten van De Groot Decoraties brengen sfeer, gezelligheid en kleur in jouw huis, kantoor of tuin. Wil je niet te veel geld kwijt zijn aan een kunst hangplant? Geen probleem, vanaf € 7,00 heb je al een nep hangplant in huis (de Star Ivy van 45 centimeter).

Vertrouwde kunst hangplant: de kunst klimop

Een klassieker uit de plantenwereld is de welbekende klimop. Je ziet hem vaak in de klimmende variant, maar als kunst hangplant is hij misschien wel net zo mooi. De Kunst klimop heeft de vertrouwde uitstraling van gewone klimop, maar niet de ongewenste en vaak snelle groeikenmerken. De kunst klimop hoeft niet bij gesnoeid te worden; hij behoudt zijn oorspronkelijke grootte. Onze kunst klimop ‘Star Ivy’ is verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 45 centimeter, 80 centimeter en 103 centimeter lang. Daardoor is deze nep hangplant geschikt voor zelfs de kleinste ruimtes.

Mediterrane schoonheid: kunstdruiven

Voor een meer mediterraans interieur is de kunstdruivenplant erg geschikt. Voor de levende versie van deze plant geldt echter hetzelfde als voor de klimop; aan snoeien en uitgebreide verzorging ontkom je niet. De kunstdruivenplant biedt hiervoor de ideale oplossing. Hij behoudt zijn oorspronkelijke grootte en je heb er geen omkijken meer naar. Je kan kiezen voor de ‘Druiven hangplant’ van 100 centimeter of de ‘Diamond Druifhanger’ van 90 centimeter lang. Aan de laatste variant hangen rode nepdruiven die bijna niet van echte te onderscheiden zijn.

Overige nep hangplanten

Naast de kunst klimop en de kunstdruiven kan je ook kiezen uit andere nep hangplanten, zoals bijvoorbeeld de ‘Scindapsus’. Deze volledig groene plant kenmerkt zich door hartvormige bladeren met lichtere groene vlekjes of patronen. Ook kan je kiezen voor de ‘Tradescantia’. Deze plant heeft langwerpige, donkergroene blaadjes met mooie lichtgroene, witte en donkerrode accenten. Als je van nóg meer kleur houdt, zal je waarschijnlijk als een blok vallen voor de ‘Bougainvillea’. Net als de kunstdruif brengt deze plant meteen een mediterrane sfeer met zich mee. Je waant je meteen op vakantie in een warm land bij het zien van deze prachtige plant. Vanwege zijn vrolijke uitstraling en felle paars-roze kleur is hij ook ontzettend geschikt voor op het balkon of in de tuin. Alle bovengenoemde kunst hangplanten hebben een lengte van 100 centimeter.

Mooie kunst hangplanten kopen doet u bij De Groot Decoraties

Kunst hangplanten nemen naast weinig ruimte, ook nog eens weinig tijd voor onderhoud in beslag. Waar echte hangplanten vaak veel verzorging en aandacht nodig hebben, is dat voor kunst hangplanten niet het geval. Je schaft ze aan, zoekt een leuk plekje, hangt ze op en daarmee is de kous af. Je hoeft je geen zorgen te maken over bewateren, het toedienen van plantenvoeding en zorgen voor genoeg licht. Zelfs in donkere ruimtes met weinig daglicht gedijen deze planten prima. Ook voor deze nep hangplanten geldt: minimaal onderhoud, véél groen. Ben je ook overtuigd van de vele voordelen van kunst hangplanten? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment van mooie kunst hangplanten!