Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Contact > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over onze kunstplanten service

Kunnen kunstplanten worden gerecycled?

Dit hangt af van het materiaal waaruit de kunstplanten zijn gemaakt. Sommige kunststofsoorten zijn recyclebaar, maar niet allemaal. Het is belangrijk om de recyclingsymbolen te controleren en de juiste methoden te volgen.
 

Wat is het prijsbereik voor kunstplanten?

De prijs van kunstplanten varieert sterk, afhankelijk van de kwaliteit, grootte en complexiteit van het ontwerp. Kunstplanten zijn er in verschillende prijsklassen, variërend van betaalbaar tot zeer luxe.
 

Kunnen kunstplanten worden aangepast of op maat worden gemaakt?

Sommige leveranciers bieden de mogelijkheid om kunstplanten aan te passen aan specifieke behoeften, zoals grootte, vorm en kleur.
 

Zijn kunstplanten milieuvriendelijk?

Deze vraag heeft betrekking op het materiaal waarvan kunstplanten zijn gemaakt. Kunstplanten kunnen zowel gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen als van minder duurzame kunststoffen. Het is belangrijk om te kijken naar de herkomst van het materiaal en de productieprocessen bij het beoordelen van de milieuvriendelijkheid.
 

In welke ruimtes kunnen kunstplanten worden gebruikt?

Kunstplanten kunnen in vrijwel elke ruimte worden gebruikt, zowel binnen als buiten. Veelvoorkomende toepassingen zijn in woonkamers, kantoren, hotels, restaurants, winkels en openbare ruimtes.
 

Welke voordelen hebben kunstplanten ten opzichte van echte planten?

Mensen vragen vaak naar de voordelen van kunstplanten, zoals het feit dat ze geen water en speciale verzorging nodig hebben, hypoallergeen zijn en dat ze lang meegaan zonder te verwelken.
 

Kunnen kunstplanten buiten worden gebruikt?

Sommige kunstplanten zijn geschikt voor buitengebruik, maar ze moeten wel specifiek ontworpen zijn om bestand te zijn tegen de elementen. Let op de specificaties bij aankoop

Hoe kan ik kunstplanten schoonmaken?

Onderhoud van kunstplanten is relatief eenvoudig. Ze kunnen worden gereinigd met een vochtige doek, stofdoek, of lichte waternevel. Regelmatig afstoffen helpt om ze er fris en aantrekkelijk uit te laten zien.
 

Hoe realistisch zien kunstplanten eruit?

Mensen willen vaak weten hoe natuurlijk kunstplanten eruitzien. Moderne kunstplanten zijn vaak zeer realistisch en kunnen variëren in kwaliteit. Hoogwaardige kunstplanten zijn meestal niet van echt te onderscheiden.

Wat zijn de openingstijden van De Groot Decoraties?

Van maandag t/m zaterdag kan je ons bezoeken op afspraak. Bel 0320-413633 of 06-54220353

 

 

Zijn kunstplanten geschikt voor buiten?

Nee, kunstplanten zijn niet geschikt om permanent buiten te staan, na verloop van tijd gaan kunstplanten verkleuren en verwaaien. Toch zetten veel klanten onze kunstplanten buiten neer en nemen het verkleuren voor lief omdat ze dan toch een tijd plezier van hebben.

Kan ik alle kunstplanten online bestellen?

Ja, je kan online bestellen, echter  nog niet betalen. Na je bestelling nemen wij even contact met je op om de levertijd en de betaling af te spreken. Indien je nog vragen hebt,  kan je altijd even bellen of een email sturen.

Hoe worden de kunstplanten geleverd en wat zijn de kosten?

Wij leveren onze kunstplanten en kunstpalmen op twee veschillende manieren:

leveringsdagen per postcodePakketdienst
Dit is voor al onze online bestellingen en voor bestellingen van bomen en planten in de verpakking, zoals hier op de foto. De kosten hiervan zijn €20,00 exclusief 21% BTW per bestelling voor grote dozen. Voor kleine verpakkingen tot 120cm zijn de kosten €6,00 exclusief 21% BTW. In heel Nederland kunnen wij de planten leveren met onze pakketdienst. Zie hieronder een kaart met de leverdagen.

Eigen transport
Dit is voor bestellingen van planten die wij kant en klaar in een sierpot zetten. Wij komen de bestelling zelf leveren en zetten de planten netjes op hun plek. De kosten hiervan zijn €39,00 exclusief 21% BTW per bestelling.
 

Je kan natuurlijk ook zelf de planten afhalen.

 

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Heb je interesse in een kunstplant voor thuis of voor op kantoor bekijk dan ons assortiment kunstplanten.