Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstplanten > Philodendron deluxe 170cm

Philodendron deluxe 170cm

Philodendron XL kunstplant 170cm is een nieuw model kunstplant met veel bladeren in een hartvormig model. De plant is ca 170cm hoog en heeft een doorsnede van ca. 85cm. Deze kunstplant is makkelijker als een echte!  Een echte Philodendron wil graag op een lichte plek staan, en niet in de volle zon. En als de plant bloemen heeft hebben ze nogal een aanwezige geur. Deze  grote kunstplant is niet zo kritisch! Die kan overal staan!

Baq plantenbak >> Raindrop collectie

Op de foto staat de Kunst Philodendron van 170cm in een plantenbak van het merk Baq,  de Raindrop Globe Anthracite met een doorsnede van 42cm.  De Raindrop collectie kenmerkt zich door de bijzondere structuur en dankt daar ook zijn naam aan. Het lijkt net of er regendruppels langs de bak stromen. De plantenbakken zijn licht van gewicht en gemaakt van fiberclay. Tegen meerprijs kunnen wij deze kunstplant in de plantenbak zetten met een schuimvulling en verlijmde hydrokorrels, voor nog meer gemak!

Selecteer hieronder de gewenste uitvoering

Artikelnr. Uitvoering Prijs excl.BTW*
30152317  170cm € 285,00 (€ 344,85 incl. BTW)

Alle prijzen zijn exclusief sierpot

Offerte aanvragen
Meer informatie

Bel: +31 (0)320 41 36 33 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

vorige volgende

 


De Groot Decoraties, specialist in Kunstplanten en Kunstpalmen

 

Heb je een vraag over onze kunstplanten?

Bekijk de veelgestelde vragen aan De Groot Decoraties. Misschien zit het antwoord op jouw vraag over onze kunstplanten er al tussen. 

Bekijk de veelgestelde vragen