Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstbomen > Sinaasappel deluxe Giant kunstboom 275cm

Sinaasappel deluxe Giant kunstboom 275cm

Op zoek naar een mooie grote kunst Sinaasappelboom? Wij hebben deze zeer mooie natuurgetrouwe kunstboom van 275cm hoog met een diameter van ca. 180cm!  Eventueel kunnen wij deze grote kunstboom hoger in een pot zetten. Deze boom is echt een blik vanger! Wie hem in het echt ziet wordt meteen vrolijk!

Een kunst sinaasappelboom is een levensechte replica van een echte sinaasappelboom, gemaakt van materialen zoals zijde, kunststof of hout. Deze bomen zijn vaak met de hand gemaakt en gedetailleerd ontworpen om er zo realistisch mogelijk uit te zien. 

Een kunst sinaasappelboom kan worden gebruikt om verschillende delen van je huis of kantoor te versieren. Het kan dienen als een centraal punt in een kamer of als aanvulling op andere decoraties. Een kunst sinaasappelboom kan ook worden gebruikt om buitenruimtes, zoals patio's of veranda's, te decoreren en kan een natuurlijke uitstraling toevoegen aan stedelijke omgevingen.

Kunst sinaasappelbomen zijn ook een populaire keuze voor evenementen en bruiloften. Ze kunnen worden gebruikt om de locatie te versieren en kunnen worden aangekleed met lichtjes, linten en andere decoraties om een romantische sfeer te creëren.

Op zoek naar een kleiner model, bekijk dan de Kunstboom Sinaasappelboom de luxe
Of ben je op zoek naar een andere kunstboom, bekijk dan ons assortiment van kunstbomen.

Selecteer hieronder de gewenste uitvoering

Artikelnr. Uitvoering Prijs excl.BTW*
30193027  275cm € 1.249,00 (€ 1.511,29 incl. BTW)

Alle prijzen zijn exclusief sierpot

Offerte aanvragen
Meer informatie

Bel: +31 (0)320 41 36 33 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

vorige volgende