Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstbomen > Kunst Eikenboom Giant Deluxe 300 cm

Kunst Eikenboom Giant Deluxe 300 cm

Mooie grote kunst Eikenboom Giant Deluxe kunstboom  met een polystone stam en veel blad met eikeltjes. De boom is ongeveer 300cm hoog en heeft een doorsnede van 170cm.

De Kunst Eikenboom Giant Deluxe is een indrukwekkende en realistische replica van een echte eikenboom. Deze kunstboom is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals polyethyleen en zijde, waardoor hij er net zo natuurlijk uitziet als een echte eikenboom.

Een van de voordelen van de Kunst Eikenboom Giant Deluxe is dat hij geen speciale verzorging nodig heeft. In tegenstelling tot echte bomen heeft deze kunstboom geen water, snoei of andere speciale behandeling nodig. Dit maakt hem een onderhoudsvriendelijke en kosteneffectieve optie voor decoratie in huis of op kantoor.

De Kunst Eikenboom Giant Deluxe is ook een ideale keuze voor mensen met allergieën. Echte bomen kunnen pollen en andere allergenen verspreiden, wat allergische reacties kan veroorzaken. Met een kunstboom hoef je je geen zorgen te maken over deze allergenen, waardoor het een gezondere optie is voor mensen met allergieën.

De Kunst Eikenboom Giant Deluxe is een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Hij gaat jarenlang mee zonder zijn uitstraling te verliezen, helaas is deze kunstboom niet geschikt om buiten te plaatsen.

Kortom, de Kunst Eikenboom Giant Deluxe is een prachtige en natuurlijk uitziende decoratieve oplossing die geschikt is voor binnen gebruik. Met zijn onderhoudsvriendelijke karakter, het hele jaar door groene bladeren en allergievriendelijke eigenschappen, is deze kunstboom een uitstekende keuze voor elke ruimte die een indrukwekkende en authentieke uitstraling nodig heeft.

Op zoek naar een andere kunstboom, bekijk dan ons assortiment van kunstbomen.

Selecteer hieronder de gewenste uitvoering

Artikelnr. Uitvoering Prijs excl.BTW*
30131030  300cm € 880,00 (€ 1.064,80 incl. BTW)

Alle prijzen zijn exclusief sierpot

Offerte aanvragen
Meer informatie

Bel: +31 (0)320 41 36 33 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

vorige volgende