Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstbomen > kunst ficus Exotica boom

kunst ficus Exotica boom

Grote kunst Ficus boom Giant, verkrijgbaar in 315cm hoog met 6600 blaadjes en 360cm hoog met 9900 blaadjes. 

De Kunst Ficus Exotica boom is een prachtige en realistische imitatie van een echte Ficus Exotica boom. Deze kunstboom is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals polyethyleen en zijde, waardoor hij er net zo natuurlijk uitziet als een echte Ficus Exotica.

Een van de voordelen van de Kunst Ficus Exotica boom is dat hij geen speciale verzorging nodig heeft. In tegenstelling tot echte bomen heeft deze kunstboom geen water, snoei of andere speciale behandeling nodig. Dit maakt hem een onderhoudsvriendelijke en kosteneffectieve optie voor decoratie in huis of op kantoor.

De Kunst Ficus Exotica boom is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor hij geschikt is voor zowel kleine als grote ruimtes. Je kunt kiezen uit verschillende hoogtes en vormen om zo de perfecte boom te kiezen voor jouw interieur of exterieur.

De Kunst Ficus Exotica boom is ook een ideale keuze voor mensen met allergieën. Echte bomen kunnen pollen en andere allergenen verspreiden, wat allergische reacties kan veroorzaken. Met een kunstboom hoef je je geen zorgen te maken over deze allergenen, waardoor het een gezondere optie is voor mensen met allergieën.

De Kunst Ficus Exotica boom is niet alleen een mooie decoratieve oplossing, maar ook een duurzame keuze. Hij gaat jarenlang mee zonder zijn uitstraling te verliezen en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor is deze kunstboom ook geschikt voor gebruik in buitenruimtes, zoals balkons en terrassen.

Kortom, de Kunst Ficus Exotica boom is een prachtige en natuurlijk uitziende decoratieve oplossing die geschikt is voor binnen- en buitengebruik. Met zijn onderhoudsvriendelijke karakter, het hele jaar door groene bladeren en allergievriendelijke eigenschappen, is deze kunstboom een uitstekende keuze voor elke ruimte.

Op zoek naar een andere kunstboom, bekijk dan ons assortiment van kunstbomen.

Selecteer hieronder de gewenste uitvoering

Artikelnr. Uitvoering Prijs excl.BTW*
31210  315cm € 1.580,00 (€ 1.911,80 incl. BTW)
31212  360cm € 2.225,00 (€ 2.692,25 incl. BTW)

Alle prijzen zijn exclusief sierpot

Offerte aanvragen
Meer informatie

Bel: +31 (0)320 41 36 33 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

vorige volgende