Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Ficus

Ficus kunstplanten

Als u op zoek bent naar kwalitatieve kunstplanten, dan zijn de Ficus kunstplanten de juiste keuze voor jou. Het zijn volle en stevige planten, waaraan tevens veel blad kan groeien. De Ficus kunstplant is perfect voor in de woonkamer of op het kantoor. Het nadeel van de originele Ficus plant is dat deze wel veel blad verliest na verloop van tijd. Ga daarom voor de Ficus kunstplant, want die heeft daar geen last van. Je kan nu Ficus kunstplanten kopen die het hele jaar zijn blad behoudt en bijna niet te onderscheiden is van een echte plant. De Groot Decoraties heeft diverse soorten van deze unieke plant in kunstvorm in het assortiment. Laat u daarom inspireren en fleur uw woonkamer op met onze Ficus kunstplanten.

Kenmerken Ficus kunstplanten

Heeft u ooit een botanische tuin bezocht? Grote kans dat u er tegen Ficus kunstplanten aanliep. Ficus kunstplanten zijn afkomstig uit de Moerbeifamilie en ze tellen honderden varianten. De Ficus staat bekend om haar volle, groene bladen. Deze soort groeit zowel aan grote bomen, als ook aan de kleinere planten. De plant groeit het beste in een droge en zonnige omgeving zoals de Mediterrane kustlanden. Om te overleven in een relatief koud land als Nederland is veel zon nodig en dat is niet altijd het geval. De Ficus kunstplanten zijn dan een ideaal alternatief om bij u thuis in de vensterbank of op tafel te zetten.

Een andere plek waar de kunst Ficus het altijd goed doet, is bij kantoren en andere openbare gebouwen. Omdat deze plant in lengtes variërend tussen de 130 en ruim 200 centimeter verkrijgbaar is, is het een aantrekkelijke optie om groen binnen uw muren te halen. U hebt er door de kunstvorm in een later stadium geen onderhoud meer aan, maar toch brengt het gezelligheid en sfeer met zich mee. Voor de bladen van de Ficus kunstplanten kunt u kiezen uit een pure groene kleur of voor een groene kleur met een wit randje. De lengtes zijn dus verschillend, waardoor u volop keuze hebt om de Ficus in huis te halen.

Voordelen Ficus kunstplanten

  • Perfect voor in de woonkamer of op het kantoor. 
  • Geen bladverlies.
  • Bijna niet te onderscheiden van een echte plant.
  • Onderhoudsvrij.

Enthousiast geworden? Bekijk ons aanbod!

De Ficus is een unieke plant die u vast weleens bij iemand (of bij uzelf) in huis heeft zien staan. Om te voorkomen dat u dit type plant na verloop van tijd weer moet wegdoen, kunt u bij De Groot Decoraties kiezen voor een kunstvorm van het product. Vanaf een prijs van 38 euro bent u al voorzien van een Ficus kunstplant, die uw woonkamer of kantoor direct meer kleur geeft. Van de ruim 800 ficussen heeft De Groot Decoraties dus diverse prachtige exemplaren. Het verschil tussen ‘echt’ en ‘kunst’ is bijna niet waarneembaar met het blote oog, dus kies ook voor deze groene optie, zonder onderhoud en bladverlies.

Verfijn uw keuze
Productgroepen
Terug naar het overzicht