Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstbomen > Beuken deluxe kunstboom 350cm

Beuken deluxe kunstboom 350cm

Beuken deluxe kunstboom 350cm

De Beuken deluxe kunstboom is een prachtige en realistische replica van een echte beukenboom. Het is een kunstmatige boom van hoge kwaliteit, die perfect geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is een populaire keuze voor decoratie in woonkamers, kantoren en openbare ruimtes, omdat het een onmiddellijke en blijvende indruk achterlaat.

De Beuken deluxe kunstboom is gemaakt van duurzame materialen zoals polyethyleen en zijde. De takken zijn flexibel en kunnen gemakkelijk worden gebogen en gevormd om de gewenste uitstraling te creëren. Dit betekent dat je de boom kunt aanpassen aan de stijl van jouw interieur of exterieur.

Een ander voordeel van de Beuken deluxe kunstboom is de natuurlijke uitstraling. De bladeren zijn gemaakt van zijde en zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om een ​​realistisch en natuurlijk uiterlijk te geven. 

Een Beuken deluxe kunstboom is een onderhoudsvrije oplossing voor het creëren van een aantrekkelijke en groene omgeving. Het vereist geen water, snoei of speciale verzorging, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor decoratie. Het is ook een duurzame keuze die jarenlang meegaat en er altijd fris en levendig uitziet.

De Beuken deluxe kunstboom is ideaal voor het creëren van een rustgevende en ontspannen sfeer in jouw huis of kantoor. Het kan ook worden gebruikt om een ​​natuurlijke uitstraling toe te voegen aan openbare ruimtes zoals ziekenhuizen, scholen, winkelcentra en restaurants.

In tegenstelling tot echte bomen, kan een Beuken deluxe kunstboom het hele jaar door worden gebruikt zonder te worden beïnvloed door weersomstandigheden zoals koude temperaturen of droogte. Dit maakt het een betrouwbare optie voor het decoreren van binnen- en buitenruimtes, ongeacht het seizoen.

Kortom, de Beuken deluxe kunstboom is een prachtige en duurzame decoratieve oplossing voor het creëren van een natuurlijke sfeer in jouw huis, kantoor of openbare ruimte. Het biedt de voordelen van een echte boom zonder de noodzaak van onderhoud, waardoor het een aantrekkelijke en kosteneffectieve optie is voor decoratie.

Op zoek naar een andere kunstboom, bekijk dan ons assortiment van kunstbomen.

Selecteer hieronder de gewenste uitvoering

Artikelnr. Uitvoering Prijs excl.BTW*
30133035  350cm € 999,00 (€ 1.208,79 incl. BTW)

Alle prijzen zijn exclusief sierpot

Offerte aanvragen
Meer informatie

Bel: +31 (0)320 41 36 33 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

Beuken deluxe kunstboom 350cm
Tags
Kunstbomen
vorige volgende