Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstbomen > Maple tree de Luxe 240cm

Maple tree de Luxe 240cm

Maple tree de Luxe 240cm

De Maple tree de Luxe is een prachtige kunstmatige boom die de schoonheid en grandeur van een echte Maple boom weerspiegelt. Deze boom is een luxueuze versie van de populaire kunstmatige Maple boom en is ontworpen om te imponeren met zijn realistische uiterlijk en hoogwaardige materialen.

De Maple tree de Luxe is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zijde en polyethyleen. Het ontwerp van de boom is zeer gedetailleerd en zorgvuldig vervaardigd om een ​​levensechte uitstraling te creëren. De bladeren zijn gemaakt van zijde en zijn afgewerkt met een speciale coating om een ​​natuurlijke glans te creëren. Dit zorgt ervoor dat de bladeren eruitzien alsof ze net van een echte boom zijn geplukt.

De stam en takken van de Maple tree de Luxe zijn gemaakt van duurzaam polyethyleen, wat zorgt voor een sterke en stabiele constructie. De takken zijn flexibel en kunnen worden gebogen en gevormd om de gewenste uitstraling te creëren. Dit betekent dat je de boom kunt aanpassen aan de stijl van jouw interieur of exterieur.

Een Maple tree de Luxe is een ideale decoratie voor een woonkamer, een kantoor, een hotel of een restaurant. De boom kan dienen als een indrukwekkend centraal punt in een ruimte of als aanvulling op andere decoraties. Het kan ook worden gebruikt om buitenruimtes zoals terrassen of balkons te decoreren en een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen aan elke omgeving.

Een Maple tree de Luxe is een investering, maar het is een duurzame keuze die jarenlang meegaat. Het vereist geen onderhoud en hoeft niet te worden bewaterd of gesnoeid, wat het een kosteneffectieve oplossing maakt voor het creëren van een prachtige en luxe sfeer.

Kortom, de Maple tree de Luxe is een prachtige kunstmatige boom die de perfecte mix van schoonheid, duurzaamheid en luxe biedt. Het is een indrukwekkende toevoeging aan elke omgeving en kan op verschillende manieren worden gebruikt om de schoonheid van de natuur in huis of op kantoor te brengen. Als je op zoek bent naar een stijlvolle en duurzame decoratieve toevoeging, dan is de Maple tree de Luxe een uitstekende keuze.

Op zoek naar een andere kunstboom, bekijk dan ons assortiment van kunstbomen.

Selecteer hieronder de gewenste uitvoering

Artikelnr. Uitvoering Prijs excl.BTW*
30153925  240cm € 990,00 (€ 1.197,90 incl. BTW)

Alle prijzen zijn exclusief sierpot

Offerte aanvragen
Meer informatie

Bel: +31 (0)320 41 36 33 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

vorige volgende