Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kijk: zo combineert u een kunst eikenboom

Kijk: zo combineert u een kunst eikenboom

Kijk: zo combineert u een kunst eikenboom

Onze kunst eikenboom is een boom die warmte brengt in iedere ruimte. Deze boom, zowel de echte als de kunstvariant, is uiteraard te herkennen aan zijn rond gevormde bladeren en eikeltjes. In deze bijdrage geven we een aantal suggesties om deze kunstboom te combineren met andere kunst- of echte planten.

De kunst eikenboom wordt steeds populairder. Dat is niet voor niets zo. Onze kunst eikenboom is een realistische replica van de echte boom. Met behulp van echt hout, zijde, polyethyleen, handgemaakte bladeren en de juiste kleurtinten, bezorgt deze boom een natuurlijke uitstraling in iedere ruimte. Dat biedt ruimte voor inspiratie en die delen we graag.

De antiallergische kunst eikenboom in grote ruimtes

Steeds meer mensen hebben tegenwoordig last van een vorm van pollenallergie of andere allergieën of gevoeligheden veroorzaakt door planten. Dit maakt echte planten helaas steeds minder populair. In grote ruimtes, zoals in de gang of het trappenhuis van een school, ziekenhuis, kantoorgebouw of evenementen locatie, is onze anti-allergene kunst eikenboom natuurlijk wel geschikt als natuurlijke decoratie of devider.

Daarnaast geniet u het hele jaar door van groene bladeren en heeft u in de herfst ook geen extra werk om de vallende bladeren en eikeltjes op te vegen.

Een eikenboom in de welkomsthal of bedrijfsruimte van uw kantoor

Natuurlijk komt de kunst eikenboom ook geweldig tot zijn recht in een welkomsthal of bedrijfsruimte. Plaats hem in het midden van de ruimte om een grote hal te doorbreken of zet hem neer aan de zijkant om bijvoorbeeld de kapstokken minder in het zicht te hebben?

Ook is het een mogelijkheid om een bank rondom de eikenboom te maken, zodat gasten, klanten of bezoekers een fijne plek hebben om te zitten tijdens het wachten.

Bent u benieuwd hoe een kunst eikenboom een bedrijfsruimte in de praktijk tot leven kan brengen? Bekijk dan wat wij voor Crejos Keukens en Interieurs in Weert mochten betekenen met kunst eikenbomen.

Een eikenboom in uw woonkamer

Ook een grote, hoge woonkamer nodigt natuurlijk uit om groots te denken. Heeft u veel loze ruimte die wel wat opvulling kan gebruiken? Overweeg dan om de kunst eikenboom in uw woonkamer te plaatsen. In een grote ruimte komt deze kunstboom geweldig tot zijn recht zonder dat de ruimte te druk gaat ogen door teveel accessoires en decoratie. De kunst eikenboom is dan ook een gracieuze manier om een grote woonkamer natuurlijk en stijlvol aan te kleden.

Plaats de boom op de veranda

Vooral in de herfst of winter is een afgeschermde veranda een geweldige plek om te relaxen. Door een kunst eikenboom op de veranda te plaatsen haalt u de natuur als het ware naar binnen. Zo nodigt de veranda ook in de koude maanden uit om met een kop warme koffie te relaxen.

Let op: deze kunstboom is niet geschikt om onbeschermd buiten te plaatsen.

Combineer de kunst eikenboom met andere planten

Ondanks dat deze imposante boom alleen prima tot zijn recht komt, kan het ook mooi zijn om de boom te combineren met andere kunstplanten. Zo kan u kunst eikenboom bijvoorbeeld erg stijlvol combineren met een Ficus Exotica of onze Schefflera Amate kunstplant. Natuurlijk vindt u in onze webshop nog veel meer kunstbomen en kunstplanten met de meest realistische en authentieke look. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan nodigen we u graag uit om contact op te nemen.

Is een kunst eikenboom financieel rendabel?

Een echte boom wordt duurder naar mate deze groter is. Een kunst eik koopt u direct op de gewenste lengte. Daarbij kan een echte boom ziek worden of sterven door schimmel. Dit risico loopt u natuurlijk niet met een kunstboom. Ook de kosten voor water geven, voeding, snoeien en ander onderhoud hoeft u natuurlijk niet te maken, om van de kosten van het ruimen van bladeren en vallende eikeltjes nog maar te zwijgen. Dit maakt de kunst eik een zeer rendabele uitgave.

Wil je meer kunstbomen zien. bekijk dan ook onze andere kunstbomen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug