Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Grote kunst Eikenbomen voor Crejos te Weert

Grote kunst Eikenbomen voor Crejos te Weert

Grote kunst Eikenbomen voor Crejos te Weert

Onlangs hebben wij, als leverancier van kunstbomen, de eer gehad om prachtige kunst eikenbomen te leveren aan Crejos Keukens en Interieurs gevestigd in Weerd. Crejos, een gerenommeerde meubelmakerij, heeft specifiek gevraagd om grote kunst eikenbomen als decoratie in hun werkplaats. 

Deze keuze is niet alleen gemaakt vanwege de groene uitstraling die de kunstbomen bieden, maar ook omdat Crejos hoofdzakelijk werkt met eikenhout. Door de kunst eikenbomen als decoratie in de werkplaats te plaatsen, wordt er een aangename sfeer gecreëerd en voelt het als een natuurlijke omgeving om in te werken.

De kunstbomen die wij geleverd hebben, zijn niet van echt te onderscheiden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een zeer realistische uitstraling. De stam van de kunst eikenboom is gemaakt van echt hout en de takken zijn gemaakt van een duurzaam kunststof materiaal dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De bladeren zijn met de hand gemaakt en bieden een prachtige groene kleur die niet verkleurt of afvalt.

Crejos Keukens en Interieurs heeft met deze keuze voor kunst eikenbomen als decoratie in de werkplaats een duurzame en praktische oplossing gevonden voor het creëren van een aangename werkomgeving. Het natuurlijke gevoel dat gecreëerd wordt, in combinatie met de eikenhouten meubels, biedt niet alleen een prachtige esthetische uitstraling, maar zorgt ook voor een aangename en gezonde werkomgeving.

Crejos maakt zelf mooie plantenbakken op maat van, uiteraard, eikenhout

Wij zijn trots op onze rol als leverancier van deze prachtige kunst eikenbomen en zijn ervan overtuigd dat Crejos Keukens en Interieurs nog vele jaren zal genieten van deze duurzame en prachtige decoratie in hun werkplaats.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug