Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > De kunst eikenboom: 5 inspiratietips

De kunst eikenboom: 5 inspiratietips

De kunst eikenboom: 5 inspiratietips

De eikenboom is een geweldige boomsoort om in de tuin te hebben, maar heeft u weleens bedacht hoe mooi een zo'n imposante boom in een binnenruimte staat? Wij leggen graag uit hoe u deze mooie boom kunt gebruiken in uw decor. Een tijd geleden hebben wij voor Crejos Keukens en Interieur een project gedaan. Aan de hand van dit project leggen we graag de gebruiksmogelijkheden van onze kunst eikenboom uit.

De kunst eikenboom om een ruimte aan te kleden

De eikenboom is een boom met een vertrouwde uitstraling. De donkergroene bladeren met hun ronde vorm voelen zacht aan. Dit maakt dat het een perfecte boom is om te gebruiken op de werkvloer. De boom trekt namelijk niet meer aandacht dan nodig is, terwijl hij toch sfeer aan de ruimte toevoegt.

In het geval van Crejos Keukens en Interieur hebben we ervoor gekozen om de eikenboom in de werkplaats te plaatsen. Met behulp van verschillende bomen wordt de ruimte, die voorheen groot en leeg aanvoelde, overzichtelijk en huiselijk gemaakt. Zo wordt zo'n ruimte omgetoverd in een natuurlijke plek waar werken veel plezieriger en productiever wordt. Dankzij hun expertise in hout hebben de vakmensen van Crejos, mooie sierpotten gemaakt om de eikenbomen in te zetten. Hier kun je het resultaat van dit mooie project met kunst eikenbomen zien.

Geschikt in omgevingen waar gewerkt wordt

In werkplaatsen is er vaak geen plek voor natuurlijke decoratie zoals bomen en planten. Toch hebben de mensen die hier werken ook behoefte aan een mooie aangeklede werkplek en willen zij genieten van een natuurlijke en inspirerende omgeving. De eikenbomen die we in de werkplaats van Crejos hebben geplaatst laten duidelijk zien dat deze kunstbomen bestendiger zijn dan veel mensen denken. Als u denkt aan een houtwerkplaats met omstandigheden als stof, kou, hitte en meer, begrijpt u al snel dat maar weinig bomen en planten hiertegen bestand zijn. De kunst eikenboom kan, net als de andere kunstbomen en -planten ons assortiment, wel floreren in deze omgeving.

Vertel met behulp van de eikenboom uw bedrijfsverhaal

Het is belangrijk voor een bedrijf dat de kantoorruimte aansluit bij de bedrijfsidentiteit. Niet alleen ziet een kantoor er hierdoor professioneler en unieker uit, maar een eenduidig beeld draagt er ook toe bij dat er onder het personeel een community gevoel ontstaat.

Ook klanten voelen zich prettig in een mooi ingerichte en passende ruimte. Met behulp van de juiste planten en bomen vertelt u uw verhaal.

In het geval van Crejos Keukens en Interieur is het plaatsen van de eikenbomen in de werkplaats een duidelijke weergave van de activiteiten van dit bedrijf. Ook straalt de kunst eikenboom kwaliteit uit dankzij de hoogwaardige afwerking.

De stam van onze kunst eikenboom is namelijk gemaakt van hout. De bladeren zijn gemaakt van duurzaam kunststof. Uiteraard is een kunstboom ook een mooie eyecatcher om uw verhaal te visualiseren als u in andere branches werkzaam bent. Zo kan de kunst eikenboom ook het imago van een meubelzaak versterken, terwijl een kunstpalm wellicht een mooie keuze is voor een reisbureau. In Italiaans restaurant kan een kunst olijfboom juist voor sfeer en een authentieke uitstraling zorgen.

Op maat gemaakte service

Wij helpen u graag verder met het vinden van de perfecte kunstboom voor uw bedrijf. Of het nu een eikenboom of een sinaasappelboom is, al onze kunstbomen zien er realistisch uit. Ook kunt u rekenen op hoge kwaliteit. Het doel van kunstbomen is dat u er jarenlang plezier van heeft. Door alleen de beste kwaliteit kunstbomen en planten aan te bieden kunnen we dit garanderen. Neem snel contact met ons op voor een advies op maat of kijk rustig zelf in onze webshop om uw favoriete bomen en planten direct te bestellen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug