Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Olijfboom

Kunst olijfbomen

Ben je op zoek naar meer sfeer voor uw bedrijf? De Groot Decoraties heeft de perfecte oplossing: niet van echt te onderscheiden kunst olijfbomen. Geen horecabedrijf, winkel, kantoor of woonruimte kan eigenlijk zonder deze sfeermakers. Ze zorgen namelijk direct voor meer groen en gezelligheid met hun houten stammen en het mooie blad. Of je nu thuis een kunst olijfboom wilt plaatsen of op de werkvloer, het geeft elke ruimte een warme en exotische uitstraling. Bij ons is deze kunstboom in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Laat je daarom inspireren door ons aanbod.

Op zoek naar een andere kunstboom, bekijk dan ons assortiment van kunstbomen.

Waarom kiezen voor een olijfboom als kunstboom?

Het heeft het jaren geduurd voordat kunstplanten een positief imago kregen. Toch zijn kunstplanten en kunstbomen tegenwoordig erg populair als decoratiemiddel. Dit komt doordat ze nu nauwelijks te onderscheiden van echte planten/bomen. De kunst olijfbomen gaan nog een stapje verder, want deze kunstbomen hebben natuurlijke stammen in combinatie met kunstachtige bladeren. Zelfs qua geur kun je ze nauwelijks van de natuurlijke versies uit elkaar houden.

Wat zijn de voordelen?

 • Niet van echt te onderscheiden
  • Kunst olijfbomen zijn zo ontworpen dat ze er realistisch uitzien en in sommige gevallen kunnen ze moeilijk te onderscheiden zijn van echte olijfbomen. Veel fabrikanten gebruiken technologieën en materialen die zorgen voor een realistische textuur, kleur, en zelfs bladval van de bladeren.
 • Gaan veel langer mee dan een échte planten
  • Kunstmatige olijfbomen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van de boom of de takken.
 • Geen allergenen
  • Sommige mensen hebben last van allergieën voor planten. Een kunstmatige olijfboom is een goede oplossing voor deze mensen, omdat het geen allergenen bevat.
 • Veelzijdigheid
  • Kunstmatige olijfbomen zijn er in verschillende maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes en decorstijlen.
 • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Een kunstmatige olijfboom heeft geen water, zonlicht of bemesting nodig. Hierdoor is het een perfecte oplossing voor mensen die geen tijd hebben om voor levende planten te zorgen.

Een groot voordeel van de kunst olijfboom is dat je ze nauwelijks hoeft te onderhouden. Ideaal voor als je geen tijd en/of zin hebt om planten te verzorgen. Om je genoeg keuze te geven, kun je bij De Groot Decoraties kiezen uit verschillende lengtes tussen 120 cm en 180 cm.

grote olijf kunstboom

Een voorbeeld van een toepassing van een kunst olijfboom is door deze te plaatsen bij de entree van je bedrijf. Zie hier een voorbeeld van een grote olijfboom die we hebben geplaatst voor de nieuwe entree van Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep Holding BV.

Kunst olijfbomen kopen bij De Groot Decoraties

Om je genoeg keuze te geven, kun je bij De Groot Decoraties kiezen uit verschillende lengtes tussen 120 cm en 180 cm. Ook zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar. Kan je niet genoeg krijgen van onze kunst olijfbomen? Bij De Groot Decoraties kun je deze kunstbomen online bestellen. Maar als je ze liever eerst in het echt wilt bekijken, kun je op afspraak langskomen bij onze vestiging in Lelystad. Zo kun je eerst zelf de kwaliteit van een kunstvorm van de Olijfboom ervaren.

Verfijn uw keuze
Afmeting
Productgroepen
Terug naar het overzicht