Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > 5 weetjes over het kunstbloemen boeket

5 weetjes over het kunstbloemen boeket

5 weetjes over het kunstbloemen boeket

Een kunstbloemen boeket wordt steeds populairder als mensen bloemen voor hun huis of kantoor aanschaffen. Daarom zetten we vijf weetjes over het kunstbloemen boeket op een rij.

We beginnen bij het begin en dat mag u in dit geval letterlijk nemen.

Het kunstbloemen boeket: van prestige naar moderne keuze

Ondanks dat niet met 100% zekerheid te zeggen is waar de kunstbloemen hun oorsprong vinden, zijn er wel onderzoeken die aangeven dat zelfs de oude Egyptenaren al imitatie bloemen maakten.

De Italianen zorgden echter voor een doorbraak van kunstbloemen in onze westerse samenleving. Zij ontdekten namelijk hoe ze met behulp van zijde erg realistische kunstbloemen konden maken. Door de eeuwen heen is deze techniek verder ontwikkeld. Dit leidde tot meer beschikbare kleuren, meer realistische bloemen en een ruimer assortiment.

Doordat zijde in die tijd erg duur was werden kunstbloemen en een kunstbloemen boeket helemaal, een product voor de elite en echt teken van rijkdom. Tegenwoordig is het kunstbloemen boeket gelukkig een toegankelijk product voor iedereen. Hoe realistisch een boeket kunstbloemen kan zijn ziet u bijvoorbeeld met ons kunstbloemen boeket Pretty Pink.

Een kunstbloemen boeket geeft een boost voor uw mentale gezondheid

De kracht van bloemen in huis is enorm. Of ze op de keukentafel staan of in een kantoorruimte, in iedere ruimte zorgen bloemen voor een gevoel van geluk. Zeker wanneer de bloemen in bloei staan zorgen ze voor een gezellige en vaak kleurige sfeer en dat geeft een gelukkig gevoel. Een boeket kunstbloemen verwelkt niet en bloeit niet uit. Zo blijft u dus van dit geluksgevoel genieten. Door te kiezen voor een exotisch boeket, zoals ons kunstbloemen boeket Exotic mix, komt u misschien zelfs wel in tropische sferen.

Een kunstbloemen boeket zorgt voor een blijvende herinnering

Bloemen spelen een grote rol in ons sociale leven. Er gaat geen verjaardag of jubileum voorbij of het huis of uw kantoor staat vol bloemen. Ook plechtigheden, trouwerijen en andere speciale gelegenheden, zoals het slagen voor een diploma of promotie zijn meestal de aanleiding voor een bloemenzee. Daarmee staan de bloemen symbool voor een speciaal moment dat een blijvende herinnering verdient. Als u een kunstbloemenboeket geeft (zoals bijvoorbeeld ons boeket XL Shine) blijft de ontvanger op elk moment dat hij of zij naar het kunstbloemen boeket kijkt terug denken aan dat bijzondere moment waarop u deze kunstbloemen gaf.

Geniet van optimale veiligheid en gemak

Met een kunstbloemen boeket hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijk giftige planten of bloemen in het boeket waar kinderen of huisdieren last van kunnen krijgen. Ook hoeft u zich niet af te vragen of de ontvanger allergisch is voor bloemen of de pollen die zij verspreiden. Tot slot hoef u zich natuurlijk geen zorgen te maken over water geven, plantenvoeding, rottende bloemstelen of de rommel van vallende blaadjes. Zo kunt u, zo lang als u wilt, genieten van de uitstraling van bloemen in huis. Deze uitstraling is met een krachtig arrangement als ons kunstbloemen boeket Flower Bomb niet te missen.

Is een kunstbloemen boeket betaalbaar?

Door de stijgende kosten voor verse bloemen komen de prijzen van een vers boeket en een kunsbloemen boeket steeds dichter bij elkaar te liggen. Zo koopt u al een kunstbloemen boeket voor 49,95 euro. Daarbij heeft een boeket kunstbloemen drie voordelen:

  1. Kunstbloemen gaan het hele jaar mee terwijl een vers boeket na één tot twee weken uitgebloeid is;
  2. U betaalt geen meerprijs als u uw favoriete bloemen buiten het seizoen wilt kopen;
  3. Voor seizoensbloemen, zoals rozen voor Valentijnsdag, betaalt u altijd dezelfde prijs, terwijl de bloemist de prijs voor rozen op zo'n dag zeker verkoopt. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons boeket 'flame rose'?

Kortom, redenen genoeg om u te laten inspireren voor een mooi kunstbloemen boeket in onze webshop.

Naast kunstbloemen hebben we ook vele soorten kunstplanten en kunstbomen met bijpassende plantenbakken.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug