Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > 5 kunstplantjes voor op kantoor

5 kunstplantjes voor op kantoor

5 kunstplantjes voor op kantoor

Kunstplantjes op kantoor bieden veel voordelen. Zo fleurt een mooie kunstplant de ruimte op en geeft deze een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is een kunstplantje economisch voordelig. Wij bieden u dan ook graag inspiratie met 5 kunstplantjes voor op kantoor.

Voor we dit doen staan we even stil bij de financiële voordelen.

Zo voordelig zijn kunstplantjes

De kosten voor echte planten en kunstplanten bestaan uit aanschafkosten en onderhoudskosten. Echte planten kunnen dood gaan of beschimmeld raken, waardoor de levensduur erg kort is. Als u een kunstplantje aanschaft loopt u het risico op ziektes of vroegtijdig afsterven natuurlijk niet. Dankzij de hoogwaardige materialen die wij gebruiken is de te verwachten levensduur zeker 10 jaar. Hierdoor zijn kunstplantjes goedkoop in aanschaf.

Ook qua onderhoud bieden kunstplantjes veel voordelen ten opzichte van echte plantjes. Allereerst zijn kunstplanten heel goed voor mensen met allergieën.

Daarnaast zijn ook de onderhoudskosten laag. Kunstplantjes hebben namelijk minimale zorg nodig. U hoeft alleen af en toe de bladeren af te laten stoffen. De rest van de tijd kunt u zich concentreren op het werk en genieten van een groene en fleurige omgeving. Ook spaart u de kosten voor onderhoud, water geven, bemesting en verpotten uit. Over 10 jaar kan dit een fikse besparing betekenen. U kunt zich dus gerust laten inspireren en daar helpen we graag bij. Dit overzicht met 5 kunstplantjes voor op kantoor is een goed begin.

Bamboe

De bamboe kunstplant is een hoge en smalle plant en daarmee een populaire plant om te gebruiken als onofficiële scheiding in ruimtes. Verdeel de werkruimtes bijvoorbeeld door een paar bamboe kunstplantjes op een rijtje te zetten. Ook is het mooi om kleine bamboe kunstplantjes te combineren met grotere, zoals bijvoorbeeld een grote kunstbamboe bij de receptie. Met de bamboe kunt u echt alle kanten op.

Croton Window plant

Op zoek naar een leuke plant om op een bureau of dressoir te zetten? Dan is de Croton Window plant wellicht de plant die u nodig heeft. Deze plant heeft een tropische uitstraling en is met 50 cm redelijk compact van formaat. De mix van groene, gele, rode en oranje tinten maakt deze plant warm en zacht. Het is ook een aanrader om deze plant, zoals de naam al zegt, bij een raam te zetten.

Monstera

De Monstera kunstplantjes zijn een blijvende favoriet. Er is vrijwel geen enkele ruimte waar de Monstera niet goed tot zijn recht komt. U kunt op kantoor de plank dus niet misslaan als u een mooie, volle Monstera plaatst. De bladeren van de Monstera zijn te herkennen aan zijn grote bladeren die gaten hebben. De Monstera noemt men daardoor in de volksmond ook wel gatenplant. De Monstera kunstplant is bij ons verkrijgbaar in zowel kleine als grote formaten en daar vallen mooie combinaties mee te maken.

Ficus lyrata

De Ficus Lyrata, ook wel bekend als de vijgenplant is een van de andere populaire kunstplantjes. Deze is te herkennen aan zijn grote en langwerpige bladeren. Het mooie formaat maakt dit kunstplantje perfect als statement plant. Zet deze bijvoorbeeld neer in een wachtruimte of maak de koffieruimte nog knusser met deze plant. De bladeren hebben een donkergroene kleur, maar door de weelderige groene bladeren met gaten brengt deze plant ook een natuurlijke sfeer op kantoor.

Strelitzia Nicolai

Op zoek naar een hippe plant voor op kantoor? Dan is de Strelitzia Nicolai, ook wel paradijsvogelplant genoemd, een van de kunstplantjes die u niet mag missen.

De plant heeft grote bladeren die verticaal uitlopen en staat daardoor geweldig tegen een muur of in een leuke inspiratiehoek. In een creatief kantoor mag de Strelitzia Nicolai dan ook niet ontbreken. In onze webshop vindt u nog veel meer kleine kunstplantjes. Ook nodigen we u uit om vrijblijvend contact op te nemen als u meer wilt weten over kunstplantjes op kantoor.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug