Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstpalmen

Kunstpalmen kopen van de Groot Decoraties

Op zoek naar een ruim aanbod in sfeer verhogende kunstpalmen? Dan ben je bij De Groot Decoraties aan het juiste adres. Kunstpalmen zijn een toevoeging voor zowel je privé- als werkomgeving. De kunstpalmen zijn natuurlijk niet zo groot als een echte palmboom, maar ze zijn desondanks wel te koop in verschillende soorten en maten. Zo kan je de kunstpalmen gebruiken voor de afwerking van je interieur, maar zijn kunstpalmen ook prachtig om op je balustrade, terras of oprit te zetten. Bij De Groot Decoraties zijn fraaie kunstpalmen te vinden voor een aantrekkelijke prijs.

Kunstpalmen kopen

Wil je graag kunstpalmen kopen om de sfeer in huis of op je terras wat te verhogen? Of heb je een groot kantoorpand wat wel wat opfleuren kan gebruiken? Door het aanschaffen van een van de vele prachtige kunstpalmen van De Groot Decoraties, kun je snel en voordelige de sfeer van het interieur je huis, tuin of werkplaats volledig veranderen. Kunstpalmen kopen kan voor een goede prijs en de beste kwaliteit bij De Groot Decoraties.

Palmen groeien in het wild eigenlijk alleen in warme klimaten en er zijn maar weinig varianten die de Nederlandse winter kunnen overleven, laat staan meerdere winters. Je moet ze vaak heel goed inpakken in de herfst om er in het voorjaar nog wat aan te hebben en dan nog zullen ze maar langzaam groeien. Een kunstig nagemaakt palmboom geeft jou de sfeer van de Middellandse Zee, gewoon thuis, binnen of in de tuin, of op je werk. Alleen hoef jij je geen zorgen te maken dat de palmboom het misschien niet haalt: een kunstboom kan niet doodgaan.

Specialist in namaakbomen

Planten en bomen zijn over het algemeen erg gezond voor mensen. Er zijn verschillende redenen waarom groen het leven kwaliteit kan geven, zelfs als we het hebben over nagemaakt groen. Experts op het gebied van planten en bomen zeggen dat het groen zorgt voor betere prestaties en voor een helderdere geest. Ook kan groen op de werkvloer de sfeer en humeur verbeteren. Op deze website kun je een breed assortiment aan verschillende soorten kwalitatieve kunstpalmen kopen: de meesten zijn niet eens van echte palmbomen te onderscheiden.  

De Groot Decoraties heeft al jaren ervaring op het gebied van namaakplanten – en dus ook kunstpalmbomen – in Nederland en is een van de innovators in de sector. Hoewel vroeger de kunstbomen en -planten vaak nog de titel ‘kitsch’ kregen toegeworpen, is dat de laatste decennia voorgoed veranderd. Het is al lang niet meer makkelijk om de planten met het blote oog van echt te onderscheiden. Door middel van het gebruik van duurzaam en natuurlijk materiaal geven de kunstenaars de kunstbomen, -struiken en planten een echte feel. De stammen van veel kunstpalmbomen worden bijvoorbeeld van echt hout gemaakt. Het zijn dus echt geen planten meer van goedkoop plastic, maar kwalitatieve en natuurlijke kunstplanten. Klanten zijn steevast erg tevreden over de kunstbloemen, kunstgrassen, kunst hangplanten, kunstbomen en dus ook kunstplanten. De mooie, volle kunstbomen en kunstpalmen staan al gauw 10 tot 15 jaar, als het niet langer is.

Voordelen kunstpalmbomen

Het allergrootste voordeel van kunstpalmbomen kopen is natuurlijk het feit dat je geen tijd of energie kwijt bent aan het verzorgen ervan. De planten kunnen niet doodgaan, je hoeft ze niet dagelijks te besproeien of te snoeien in het voorjaar en er komen geen onverwachte ziektes op de plant waardoor je weer aan de bak moet. Nee, een kunstpalm staat er gewoon en doet zijn taak: sfeervol zijn. Een ander groot voordeel van kunstplanten is dat ze op plekken kunnen staan met weinig zonlicht of een voor planten onprettig klimaat. Zeker met nagemaakte palmen is dat het geval: een echte palm kan maar op weinig plekken in Nederland echt overleven. In de kelder, in een zwembad of in een sportschool maken kunstpalmbomen mensen al gauw vrolijk en geven een warm gevoel, alsof je aan de Middellandse Zee zit.

Alle soorten plantenpotten en -bakken

Een voordeel van kunstpalmen kopen ten opzichte van echte boompjes is het gewicht: het verplaatsen of aan de kant schuiven van een kunstpalm is vaak veel makkelijker dan een echte van z’n plek te krijgen. Niet alleen de palm is namelijk nagemaakt, ook zijn de sierpotten of plantenpotten van veel minder zware materialen gemaakt. Een plantenbak van een kunstpalm hoeft geen grote kluit grond te houden, hoeft niet waterdicht te zijn maar kan tegelijkertijd zo gemaakt worden dat het net lijkt alsof het materiaal van echt metaal of hardhout is. De plantenverkoper heeft een eigen systeem ontwikkeld om kunstpalmen en andere kunstplanten vast te zetten: ze lijmen de plant in de hydrokorrels met sterke lijm. Op die manier valt de plant nooit uit de pot als deze weg wordt geschoven of wordt verplaatst. Wil je de vloer schoonmaken of het interieur wijzigen? Dan is de kunstpalm ook zo weer aan de kant geschoven.  

De Groot Decoraties heeft plantenbakken van allerlei kleuren, soorten en afmetingen voor alle soorten kunstpalmbomen: je kunt ze op verschillende hoogten zetten. Kortom, alle combinaties tussen potten en kunstpalmen zijn mogelijk, zodat zowel de palm als de pot goed bij jouw interieur past. Het is ook mogelijk om in overleg verschillende plantenpotten te gebruiken voor verschillende kunstpalmen. Al onze klanten zijn verbaasd als ze zien hoe mooi te toch vaak ‘nagemaakte’ plantenbakken uiteindelijk staan in het interieur en hoe echt ze lijken.

Kunstpalmen kopen voor thuis

Je kunt nu bij De Groot Decoraties eenvoudig kunstpalmen kopen of bestellen voor thuis. Vaak staan de kunstbomen prachtig in een vrije hoek in de woonkamer, in een grote keuken en ja, zelfs in de badkamer is het mogelijk om een mooie palm neer te zetten. Waar voorheen het imago van kunstplanten wat leed onder kritiek, is de innovatie van de afgelopen decennia ongekend. Ook palmen kunnen vandaag de dag beter nagemaakt worden dan ooit tevoren. Het is mogelijk om kunstpalmen voor thuis aan te passen op het interieur door middel van het kiezen van de juiste sierpot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goudkleurige, zilverkleurige of matzwarte of helderwitte kleuren en tinten. Voor elk interieur zijn er wel bijpassende potten te vinden. Ook thuis proef je de zee en de vakantie met een glas wijn door het neerzetten van de perfect nagemaakte palmboom, waar je ook nog eens geen omkijken naar hebt. Je kunt een nagemaakte palmboom ook prima neerzetten op een terras in de tuin: een barbecue tussen de palmtakken, gewoon in Nederland, dat is nog eens luxe.

De webwinkel staat vol met allerlei kunstplanten, kunstbomen en ook kunstpalmbomen. Je kunt eenvoudig een bestelling doen bij De Groot Decoraties door met ze contact op te nemen. Soms is het mogelijk om de bestelling op te sturen, maar vaak willen de experts ook zelf de plant langs komen brengen: de medewerkers hebben een ware passie voor de kunstbomen en willen graag zien hoe ze staan: zo’n mogelijkheid zullen ze niet aan zich voorbij laten gaan zonder er een foto van te nemen voor op de website en de blog. Zodra de kunstpalmboom thuis staat, zul je zien dat de boom erg mooi staat en je zult er geen spijt van hebben.

Kunstpalmen kopen voor kantoor

Weinig bazen zijn bereid om geld neer te leggen voor het onderhoud van planten. En wees nou eerlijk: welke werknemer ziet het nou zitten om alle plantjes op het kantoor water te gaan zitten geven. Laat staan het snoeien van alle plantjes in de lente en het winterklaar maken van de plantjes in de herfst. Daarom is het belangrijk om kunstbomen en kunstplanten te kopen voor kantoor. Een goede kunstpalm geeft een kantoorpand een hoop gezelligheid, zonder dat je er omkijken naar hebt. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een kunstpalm op een plek te zetten waar het geen daglicht nodig hebt. Dat kan met normale palmbomen niet: die hebben veel daglicht en warmte nodig en zullen het kantoorbestaan wellicht niet overleven.

Planten, bomen en andere soorten groen zijn essentieel voor een goede werkplek. Het geestelijke welzijn van je medewerkers verbetert aanzienlijk in een kantoorruimte met veel sfeer. Een palmboom – nagemaakt of niet – staat al gauw meesterlijk in een kantoorruimte en geeft medewerkers een rustige werksfeer. Het is zelfs bewezen dat groen op het kantoor de werkprestaties kan verhogen: er worden aanzienlijk minder foutjes gemaakt als er groen aanwezig is op een kantoor. Ook zijn de planten functioneel: je kunt ze gebruiken om het bureau net iets meer af te scheiden van de rest van de werkvloer en zo relatief in privacy en concentratie werken: door de plant zitten er geen collega’s meer in je nek te hijgen of controleren ze niet wat jij op je computer doet. Het is bewezen dat een kantoor met veel groen stress van het personeel vermindert. Kunstpalmen kopen is niet alleen iets wat je doet voor de gezelligheid of de sfeer, maar ook omdat het functioneel is. Met een stel kunstpalmbomen kun je een ruimte verdelen bijvoorbeeld of verschillende loopruimtes afscheiden van een kantoorruimte.

Kunstplanten kopen voor op terras

De kunstpalmbomen staan ook prachtig op een terras of op een pleintje in de tuin. Omdat palmbomen eigenlijk nooit winterhard zijn en in Nederland niet kunnen overwinteren is het plaatsen van zo’n palm dé oplossing als je heel graag een palmboom wil op je terras. Met verschillende soorten kunstpalmen of zelfs nagemaakte olijfbomen kun je extra genieten van het leven in Nederland, terwijl je de sfeer proeft van het warme zuiden met de zon. Een namaakpalm voor buiten is zo besteld: we kunnen op maat leveren en in welke bak je graag wilt. De meeste namaakpalmen zijn precies bedoelt om ze ook buiten te hebben kunnen staan. Er zijn nagemaakte palmbomen te verkrijgen van verschillende groottes: je kunt bijvoorbeeld een kunstpalmboom van 2,70 meter aanschaffen, maar er zijn ook kortere versies voor binnen. Je kunt een kunstpalm ook prima kwijt in een lege hoek in de woonkamer: het is zeker een goede optie om te kiezen voor een namaakboom als er in die hoek geen natuurlijk daglicht is.

Bijzondere namaakpalmen

De Groot Decoraties heeft een passie voor het maken van de perfecte combinaties tussen kunstpalmen en de plantenbakken. Ook vindt het bedrijf het geweldig om hun namaakplanten te hebben staan op bijzondere plekken. Namaakpalmen van De Groot Decoraties staan op verschillende speciale plekken in Nederland waar ‘echte’ planten niet groeien. Denk bijvoorbeeld aan zwembaden, waar de hoge luchtvochtigheid voor planten funest is, maar ook sportscholen waar weinig natuurlijk daglicht is. Dankzij de kwaliteit die het bedrijf levert, staan de kunstbomen vaak wel 10 tot 15 jaar en blijven ze al die tijd ook daadwerkelijk mooi. Kunstpalmen kopen doe je het best bij het ervaren bedrijf: De Groot Decoraties.

Wie zijn De Groot Decoraties

Het bedrijf van namaakplanten en -bomen bestaat al 40 jaar. Waar De Groot Decoraties voorheen gevestigd was in Naarden en nagemaakte planten verhuurde voor op feesten, stands op beurzen, showrooms en party’s, gaat het nu ook daadwerkelijk om verkoop. Het bedrijf groeide zo sterk dat het genoodzaakt was te verhuizen naar de Flevopolder. Lelystad is nu de plek waar je terecht kan om een showroom vol met kunstbomen te bezichtigen. De Groot Decoraties hebben hun expertise op het gebied van nagemaakte palmen, bomen en andere planten de afgelopen decennia verfijnd en uitgebreid en verkopen nu kunstgroen in heel Nederland. Klanten beoordelen de kunstig nagemaakte plantensoorten vaak met goede cijfers en zijn altijd zeer tevreden, niet alleen over de kwaliteit maar ook over de klantvriendelijkheid. 

De passie die het bedrijf toont in het handelen in decoraties en kunstbomen en -planten is te voelen. Dat is alleen al te zien aan het feit dat de medewerkers het liefst persoonlijk de bestelling komen leveren: het is mooi om te zien met hoeveel enthousiasme ze de producten leveren. Voor een kunstpalm op maat gemaakt of een speciale vraag is het mogelijk om persoonlijk contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Als je graag kunstpalmen kopen wil, weet je zeker dat ze mooi komen te staan in je interieur op kantoor of thuis. Van kunstpalmen kopen krijg je geen spijt.

Kunstpalmen kopen

Een mooie kunstpalm voor in je woonkamer of voor op je terras? Of heb je een speciaal restaurant met mediterrane producten en wil je de zuidelijke sfeer nabootsen? De Groot Decoraties weet wat er te doen staat. Je bent altijd welkom om de verschillende kunstbomen en -planten te komen bekijken in de showroom in Lelystad. Je kunt gelijk een bestelling doen. Als je het leuk vindt om te komen kijken is het raadzaam om eerst een afspraak te maken, zo kom je niet voor dichte deuren te staan. De showroom staat altijd vol met prachtige exemplaren van kunstbomen, kunstplanten en ook kunstpalmen. Je bent altijd welkom!