Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstpalmen > Phoenix Canarie kunstpalm XXL

Phoenix Canarie kunstpalm XXL

De majestueuze Phoenix Canariensis XXL kunstpalm is een indrukwekkende toevoeging aan elke ruimte, een levendige symfonie van natuurlijke schoonheid en artistieke flair. Met een hoogte van 300 cm en een weelderige doorsnede van 350 cm is deze kunstpalm een onmiskenbaar baken van groene pracht. De stam, die rijk is aan textuur en realistische details, geeft de illusie van authentieke groei en karakter.

De grote takken van de kunstpalm strekken zich uit als de armen van een elegante danser, beginnend op ongeveer 150 cm van de grond. Deze takken zijn minutieus vormgegeven en verankeren de palm in een harmonieuze balans tussen levensechtheid en artistieke expressie. Bovendien biedt de mogelijkheid om de palm in een royale plantenbak te plaatsen, met ruimte voor een extra hoogte van 30 tot 50 cm, een extra dimensie aan de ambiance.

Deze creatie overbrugt de kloof tussen natuurlijke pracht en het gemak van onderhoudsvrije schoonheid. Of het nu een luxe interieur, een ruime lobby of een weelderige buitenruimte betreft, de Phoenix Canariensis XXL kunstpalm blijft een tijdloze blikvanger die bewondering oogst en een vleugje natuurlijke gratie in elke omgeving brengt. Zijn grootsheid nodigt zelfs uit om eronder door te lopen, waardoor een gevoel van betovering en sereniteit ontstaat terwijl men wordt omhuld door zijn weelderige bladerdak.

Bekijk hier de overige Phoenix kunstpalmen

Selecteer hieronder de gewenste uitvoering

Artikelnr. Uitvoering Prijs excl.BTW*
3017330  300cm € 2.209,00 (€ 2.672,89 incl. BTW)

Alle prijzen zijn exclusief sierpot

Offerte aanvragen
Meer informatie

Bel: +31 (0)320 41 36 33 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

vorige volgende