Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Phoenix palm

Phoenix kunstpalmen

Op deze overzichtspagina vindt u alle kunstpalmen die bij de plantensoort Phoenix palm horen. Deze kunstpalmen zorgen met hun tropische uitstraling voor een ambiance waarin men zich prettig voelt. Ideaal voor thuis of op kantoor, maar ook voor feesten en partijen. 

Er zijn verschillende Phoenix kunstpalmen verkrijgbaar in diverse  afmetingen. Met echte en met kunststof stam.  Hieronder vindt u een overzicht van alle Phoenix  kunstpalmen  die  De Groot Decoraties kan leveren. Kunstplanten en kunstpalmen, het mooiste alternatief voor echt! Bent u op zoek naar sfeer voor uw bedrijf? Dan komt u al gauw uit bij palmen en planten. Geen horecabedrijf, winkel of kantoor kan eigenlijk zonder deze sfeermakers bij uitstek.

Onderhoudsvrij


Alleen: echte planten hebben verzorging, licht en aandacht nodig. En dan nog is hun levensduur beperkt. De Groot decoraties heeft de perfecte oplossing: fantastische kunstplanten en kunstpalmen. Niet van echt te onderscheiden, vrijwel onderhoudsvrij en (in ieder geval bij ons) veel voordeliger dan u misschien denkt.
Onze kunstplanten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bijna niet van echt te onderscheiden. Kunstplanten van de Groot decoraties verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Bent u geïnteresseerd om de kunstplanten in het écht’ te zien, komt u dan eens vrijblijvend langs. Bel eerst even voor een afspraak: De Groot decoraties, uw specialist in kunstplanten 0320 413633 of 06 54220353

Verfijn uw keuze
Afmeting
Productgroepen
Terug naar het overzicht