Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Kunstpalmen

Kunstpalmen kopen van de Groot Decoraties

Op zoek naar een ruim aanbod in sfeer verhogende kunstpalmen? Dan bent u bij De Groot Decoraties aan het juiste adres. Kunstpalmen zijn een toevoeging voor zowel uw privé- als werkomgeving. De kunstpalmen zijn natuurlijk niet zo groot als een echte palmboom, maar ze zijn desondanks wel te koop in verschillende soorten en maten. Zo kunt u de kunstpalmen gebruiken voor de afwerking van uw interieur, maar zijn kunstpalmen ook prachtig om op uw balustrade, terras of oprit te zetten. Bij De Groot Decoraties zijn fraaie kunstpalmen te vinden voor een aantrekkelijke prijs.

Voordelen van kunstpalmen

De Groot Decoraties is specialist in het aanbod van kunstplanten- én palmen. Wilt u graag kiezen uit een ruim aanbod, dan moet u dus zeker even binnen kijken. Bij elke kunstpalm is gekeken naar een specifieke setting, omgeving of sfeer. Zo zijn er grote en zomerse palmbomen voor het warme interieur, terwijl er kleinere kunstpalmen zijn voor abstracte omgevingen. Hoe u iedere omgeving gaat invullen door middel van de kunstpalmen blijft natuurlijk uw eigen keuze. U hebt met kunstpalmen in ieder geval geen last van overmatig hoge eisen aan onderhoud, zorg en licht. De kunstpalmen blijven jarenlang volledig op topniveau en dat zorgt voor een rendabele investering.

Haal de zomer in huis!

Kunstpalmen geven een vrolijke sfeer mee aan de omgeving. Wie wil bij de aanblik van een kunstpalm niet even wegdromen bij uitgestrekte zandstranden rond de Evenaar? Echte palmbomen zijn in West-Europa bijna niet te zien, omdat ons klimaat dit helaas niet toelaat. Kunstpalmen zijn tegenwoordig een waardige vervanger, want het verschil is zowel van dichtbij, als zeker van veraf, bijna niet meer te zien. De kunstpalmen van De Groot Decoraties zijn goed te vervoeren, maar u kunt ze ook thuis laten bezorgen. Wilt u onze sfeervolle planten eerst zelf zien? Kom dan langs op de vestiging van De Groot Decoraties in Lelystad en maak een afspraak.

Kunstpalmen kopen? Bekijk ons ruime aanbod!

Kunstpalmen zijn er in tal van kleuren en vormen. De meest gebruikelijke kunstpalmen hebben een lengte van tussen de 125 en 175 centimeter, waardoor ze goed passen in uw interieur en een stijlvolle afwerking geven aan ‘de lege hoeken’ van uw kamer. De kunstpalmen hebben een diepe groene kleur, waarbij u kunt kiezen uit meerdere mooie tinten. Wist u dat de grootste kunstpalmen bij De Groot Decoraties tot 4 meter groot zijn? Dat maakt deze palmen tot de ideale invulling van uw terras. Zet de kachel aan, trek een fles wijn open en kijk uit over de varens van één van uw kunstpalmen. U hebt de zomerse sfeer het hele jaar te pakken en het onderhoud is minimaal. Bekijk daarom hier het aanbod van kunstpalmen uit Duitsland, Nederland en België.