Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kunst bananenboom kopen: 3 bijzondere voorbeelden

Kunst bananenboom kopen: 3 bijzondere voorbeelden

Kunst bananenboom kopen: 3 bijzondere voorbeelden

Bent u een grote fan van de bananenboom? Dan is het tijd om een kunst bananenboom te overwegen. Deze boom ziet er niet alleen indrukwekkend uit, maar hij brengt ook een tropisch gevoel in een ruimte. Zo ervaart u zelfs op een regenachtige dag een heerlijk zonnig gevoel. Daarnaast kunt u deze kunstboom op de meest bijzondere plekken plaatsen. Wij geven u drie bijzondere voorbeelden van plaatsen voor een kunst bananenboom.

 

In de woonkamer

Dit brengt ons bij de voorbeelden. Allereerst willen we het hebben over het gebruik van de kunst bananenboom in de woonkamer of op een andere plek in huis. Ondanks dat je bij de bananenboom niet direct denkt aan de woonkamer, is het tegenwoordig helemaal trendy. In het interieur zien we steeds meer tropische planten terug. Het begon allemaal met de bekende en populaire Monstera, maar is inmiddels uitgebreid naar allerlei andere tropische planten en palmsoorten. Zowel in een minimalistisch als in een bont interieur komt de bananenboom helemaal tot zijn recht. De groot uitlopende bladeren en zijn heldere groene kleur brengen een balans van rust en dynamiek aan in een ruimte. Wanneer u kiest voor een exemplaar met kunstbananen heeft u ook direct een vrolijke noot in huis.

Onze kunst bananenboom staat prachtig bij de bank of in een hoekje in de buurt van de eetkamer. Doordat wij in ons assortiment beschikken over verschillende formaten, is er ook zeker een geschikt formaat voor in uw huis te vinden.

In een restaurant

Ondanks dat het in een restaurant voornamelijk over het eten gaat, is het interieur ook een erg belangrijke factor. Mensen komen naar een restaurant voor een belevenis. Door middel van de juiste kleuren en het juiste decor worden ze helemaal meegenomen in een zeker verhaal. Bent u op zoek naar de juiste afwerking voor uw restaurant? Overweeg dan eens om een bananenboom in het restaurant te zetten. Of uw restaurant geïnspireerd is door de Aziatische, Zuid-Amerikaanse of Hollandse keuken, is de bananenboom een perfecte keuze. De kunstboom zal gasten het gevoel geven alsof ze een avondje op reis zijn in een ander land. Dat zagen we bijvoorbeeld bij café-restaurant Dauphine in Amsterdam.

In een wellness spa

Een laatste voorbeeld dat we in dit artikel graag willen aankaarten, is het gebruiken van de kunst bananenboom in een wellness spa. Een spa is een plek waar mensen naartoe komen om lekker tot rust te komen en te relaxen. Een omgeving die inspireert is daarbij erg belangrijk. Door de tropische uitstraling wanen de bezoekers zich zo op een tropische strand, of op zonvakantie en kunnen ze makkelijker relaxen. Daarnaast kan u de kunst bananenboom in iedere ruimte plaatsen. Anders dan bij echte bananenbomen spelen de temperatuur en vochtigheid geen rol.

Zo rendabel is een kunst bananenboom

Natuurlijk hoeft u zich met een kunst banenenboom geen zorgen te maken over zaken als onderhoud en plantenziektes. Ook is er nooit onzekerheid of er dit jaar wel bananen groeien. Dat is natuurlijk fijn, maar de gegarandeerde levensduur en lage onderhoudskosten (zo nu en dan stof afnemen met een Swiffer is genoeg) zorgen ook voor fikse besparingen. Daarbij zijn is een kunst bananenboom veel robuuster dan een echt exemplaar. Dit was voor het Kandinsky College in Nijmegen reden om de kunst bananenboom aan te schaffen als duurzame en kostenefficiënte investering.

In onze webshop vindt u diverse bananenbomen. Zo heeft u een ruime keuze qua grootte (u kunt zelfs een kunst bananenboom van 3 meter groot bestellen) en qua uitvoering. Sommige exemplaren komen met bananen en andere zonder. Uiteraard adviseren wij u ook graag als u meer wilt weten. Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug