Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Project: kunst bananenbomen voor Kandinsky Collece

Project: kunst bananenbomen voor Kandinsky Collece

Project: kunst bananenbomen voor Kandinsky Collece

Kunst bananenboomHet Kandinsky College in Nijmegen is een middelbare school met honderden leerlingen. Voor scholen is het belangrijk om die leerlingen zich prettig te laten voelen en de condities te creëren waarin zij optimaal kunnen presteren. Planten zorgen daarvoor. Een omgeving met tropisch groen zorgt immers voor rust en stimuleert zowel de creativiteit als de concentratie en productiviteit. Er is echter één probleem: de leerlingen.

Leerlingen kunnen zo af en toe een beetje baldadig zijn en dus moeten de planten wel tegen een stootje kunnen. Bananenplanten hebben echter grote bladeren en zijn daarmee snel vatbaar voor vernielingen. Bedoeld en onbedoeld. In dit geval bieden onze kunst bananenbomen uitkomst. Zij zijn niet van echt te onderscheiden, onderhoudsvrij en een stuk degelijker dan echte bananenplanten.

Waarom De Groot Decoraties?

Voor het inrichten van het Kandinsky College koos Radius Interieurprojecten voor De Groot Decoraties. Naast het feit dat wij scherp geprijsde kunst bananenbomen leveren, gaan we namelijk graag nog een stapje verder om ervoor te zorgen dat de school lang kan profiteren van de kunstplanten. We zetten de bananenbomen bijvoorbeeld met speciaal schuim vast in moderne sierpotten, waarbij we de toplaag voorzien van verlijmde hydrokorrels. Daarbij monteren we ook de bladeren feilloos in de stam van de plant.

Op die manier voorkomen we namelijk dat de hydrokorrels door de hele school te vinden zijn en dat leerlingen buiten met de bladeren lopen te zwaaien. Kortom, zo zorgen we voor een extra lange levensduur van de planten en maken we van de aanschaf van twaalf kunst bananenbomen een kostenefficiënte en duurzame investering. Maximaal resultaat tegen minimale kosten.

Ook genieten van kunstplanten?

Wilt u ook genieten van sfeervol groen in uw gebouw, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud en de levensduur van uw planten? Laat u dan verrassen door ons aanbod kunstplanten. Stuk voor stuk niet van echt te onderscheiden en precies met de uitstraling die uw ruimte doet opfleuren. Nieuwsgierig? Bekijk ze allemaal en ontdek nu uw favoriete model!

Foto's: uitpakken, inpotten met schuimvulling, toplaag voorzien van verlijmde hydrokorrels en de bladeren monteren.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug