Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Baq Opus Hammered plantenbakken, mooi voor onze...

Baq Opus Hammered plantenbakken, mooi voor onze kunstplanten

Baq Opus Hammered plantenbakken, mooi voor onze kunstplanten

Een plant of kunstplant is nooit helemaal af zonder een goede plantenbak. Een van onze favoriete plantenbakken zijn de Baq Opus Hammered plantenbakken en kunstplanten. De plantenbakken in goudkleurige en zilverkleurige uitvoering zijn enorm mooie bakken om te leveren en staan mooi in bijna elk interieur.

Wij leveren alleen kunstplanten en die zijn over het algemeen veel lichter dan echte planten. Ook hebben ze geen kluit grond nodig, wat ook zwaar is. Een echte metalen plantenbak is dus helemaal niet nodig. Het is veel beter om een plantenbak of -pot aan te schaffen die van kunststof is, want dat scheelt in de kosten en is veel makkelijker bij het verschepen. Nu zijn er tegenwoordig plantenbakken die zo goed als echt lijken. Wij maken gebruik van de Baq Opus Hammered plantenbakken en kunstplanten van onze collectie staan daar echt prachtig in.  

Baq Opus Hammered plantenbakken en kunstplanten


Baq Opus Hammered plantenbakkenPlantenbakken van het merk Baq zijn altijd van goede kwaliteit: over het ontwerp is nagedacht en de afwerking en details zijn strak. Bij de productie van de bakken wordt gebruik gemaakt van materialen die samen met elkaar een uniek product bewerkstelligen. Er zijn bij Baq Opus Hammered plantenbakken en kunstplanten van allerlei soorten en maten: van moderne tot simpele bakken en van plantenbakken die zouden passen in de Hermitage als bakken voor bij oma in de vensterbank. Je kan het zo gek niet bedenken of Baq heeft een bak voor jouw kunstplant.

 

Opus collectie

Wij bij De Groot Decoraties houden veel van de Opus collectie. De plantenpotten en -bakken hebben een speciale binnenbak, waardoor het niet nodig is om de hele bak gevuld te worden met onze eigen materialen. De buitenkant van de polystone potten is uniek: het lijkt net alsof de plantenbakken van echt gehamerd metaal zijn gemaakt. De potten zijn licht van gewicht, wat enorm scheelt bij het verschepen van de planten. De planten van de Opus collectie kunnen worden geleverd in zowel goudkleurige als zilverkleurige plantenpotten of -bakken. De plantenbakken worden geleverd inclusief een bijpassende waterdichte binnenbak. Wij kunnen Baq Opus Hammered plantenbakken en kunstplanten leveren voor een altijd goede prijs.

Klant zijn tevreden


Verschillende bakken van Baq Opus Hammered plantenbakken en kunstplanten staan al bij onze klanten. Goede kunstplanten op kantoor zorgen voor een betere werkomgeving en een hogere productiviteit. Het is veel prettiger om te werken op een kantoor met gezellige planten dan op een leeg kantoor met veel saaie ruimte. En goede kunstplanten zijn natuurlijk pas helemaal af als ze staan in de mooiste plantenbakken.

Afmetingen en kleuren


De plantenbakken van de Opus collectie staan in ieder interieur prachtig. Ze worden geleverd in verschillende vormen en maten. Je kunt lage en brede plantenpotten aanschaffen, maar ook langwerpige en hoge plantenbakken. Voor verschillende kunstplanten van verschillende gewichten zijn er weer andere kunstpotten aan te schaffen. In sommige gevallen kiezen onze klanten zelf in welke potten ze hun kunstplanten willen hebben staan, maar je kunt het ook aan ons overlaten. Zo wordt het interieur van jouw kantoor of woning weer helemaal prachtig.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug