Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kunstplanten voor in het nieuwe bedrijfspand va...

Kunstplanten voor in het nieuwe bedrijfspand van Studio DWP te Grootebroek.

Kunstplanten voor in het nieuwe bedrijfspand van Studio DWP te Grootebroek.

Studio DWP heeft een kleine make-over gekregen met kunstplanten van De Groot Decoraties. Waar DWP staat voor nieuwbouw projecten en woningbouw richt De Groot Decoraties zich op de aankleding binnenshuis. Kunstplanten worden veelal verkozen boven echte planten, zeker in kantoorruimtes. Ze brengen direct sfeer zonder dat je er omkijken naar hebt. De kunstplanten van De Groot Decoraties zijn vrijwel niet van het echt te onderscheiden. Ze breken de ruimte, voegen gezelligheid toe en kunnen worden ingezet als kamerverdeler. De grote kunstplanten passen perfect in de grote ruimte en bij de stijl van het kantoor.

De juiste kunstplanten om de ruimte te vullen

Grote Kunst OlijfboomDoordat de ruimte van studio DWP te Grootebroek erg groot is, is er in sommige ruimte gekozen voor het opbreken van de ruimte. Dit wordt gedaan door middel van een grote plantenbak met kunstplanten. Ook zie je veel grote kunstplanten terugkomen in de verschillende hoeken van de kamers. Doordat de ruimte groot is kun je ook werken met grote kunstplanten zoals een kunst olijfboom van 270cm. Ze voegen direct meer sfeer toe en vullen lozen ruimtes mooi op. Daarnaast is het haast niet te zien dat het hier gaat om kunstplanten door de hoge kwaliteit van De Groot Decoraties.

Voordelen van kunstplanten op kantoor

Doordat er op kantoor wordt gewerkt kan het zijn dat niemand naar de planten omkijkt. Ook hebben sommige panden geen budget achtergehouden voor onderhoud van de planten. Kunstplanten zijn dan de ideale oplossing. Kunstplanten kunnen overal worden geplaatst. In de volle zon of volledig in de schaduw. Ook hoef je geen rekening te houden met het geven van water. Af en toe een stofdoek over de bladeren en je bent klaar. Kunstplanten zijn vandaag de dag niet meer van echt te onderscheiden. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor kunstplanten.

Kunstplanten zonder onderhoud en met lange levensduur

Een ander voordeel van kunstplanten is dat je kunt kiezen voor exemplaren die je normaal moeilijk in leven kunt houden. Zo zet je een kentia kunstpalm of een olijfboom op kantoor die niet zal vergaan. Normaal gesproken zijn deze planten niet geschikt voor het Nederlandse klimaat of vragen ze om een hoop onderhoud. Door te kiezen voor kunstplanten haal je de sfeer naar kantoor zonder dat je er omkijken naar hebt. Na het plaatsen van de kunstplanten gaan deze makkelijk 10 tot 15 jaar mee. Zo doe je eenmalig een investering waar je een lange tijd mee vooruit kunt.

Verhoogde productiviteit met de toevoeging van kunstplanten

Het maakt niet uit of planten echt zijn of niet; ze zorgen voor meer productiviteit. Je werkt immers prettiger op een gezellig en sfeervol kantoor. De ruimte kan van invloed zijn op de gemoedstoestand. Door de werken met mooie planten fleurt de ruimte direct weer op. De kunstplanten van De Groot Decoraties zijn van goede kwaliteit en zijn niet van echt te onderscheiden. De kunstplanten zijn met precisie gemaakt en dat zie je ook terug. Creëer een fijne werkplek voor jezelf en je collega's door te kiezen voor onderhoudsvrije kunstplanten. Ze fleuren niet alleen de ruimte op, maar kunnen ook worden ingezet als scheidingswand.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug