Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > 5 kunstplantjes voor in uw winkel

5 kunstplantjes voor in uw winkel

5 kunstplantjes voor in uw winkel

Met kunstplantjes kleedt u uw winkel zonder probleem aan. Door de juiste kunstplanten oogt uw winkel uitnodigend en brengt u een huiselijk en vertrouwd gevoel over op uw personeel en klanten. Daarbij zijn kunstplanten onderhoudsvrij en een rendabele investering. Alle reden dus om inspiratie op te doen met deze vijf kunstplantjes.

De Sanseveria kunstplantjes

Wilt u graag wat groen in de winkel, maar heeft u niet veel plek die u kunt missen? Dan is de Sanseveria, ook wel vrouwentongen genoemd, de perfecte kunstplant voor u. Deze kunstplantjes zijn te herkennen aan hun verticale bladeren.

Doordat de bladeren van nature recht omhoog staan, neemt de Sanseveria niet veel plek in beslag. Daardoor past hij bijvoorbeeld goed bij de kassa of als extra decoratie in de vitrine. Dankzij de verticale vorm zijn deze Sanseveria kunstplantjes ideaal om te combineren.

Blijven combineren? De kunst Monstera

De Monstera is een van de meest populaire plantensoorten en daarmee een van de populairste kunstplantjes. De helder groene kleur van de bladeren brengt het zonnetje naar uw winkel. Daarnaast zijn de grote bladeren met hun gaten ook een echte eyecatcher.

Een echte Monstera in de winkel kan lastig zijn, want deze groeit snel en wijd. Door de Monstera als kunstplant in uw winkel neer te zetten kiest u altijd het juiste formaat. De kunst Monstera is namelijk verkrijgbaar in diverse groottes. Dat biedt op zichzelf ook weer ruimte voor inspiratie.

Apart: de kunst Calathea Red

Bent u op zoek naar planten die net even wat anders zijn dan wat als standaard wordt gezien? Kijk dan eens naar de Calathea Red. Deze plant is makkelijk herkenbaar door zijn unieke lijnen op het blad. De plant is licht van kleur en heeft mooie gele en groene strepen. Het blad lijkt net op een klein kunstwerkje.

Uiteraard is dit patroon op onze Calathea Red kunstplantjes ook perfect overgenomen. Ze zien er erg realistisch uit. Met zijn 65 centimeter kunt u deze mooie plant altijd wel ergens kwijt in uw ruimte. Zet hem bijvoorbeeld boven op een kast of op een leuk krukje.

Een kunstplantje met volle bladeren? Schefflera

De kunst Schefflera is een andere geweldige plant voor in uw winkel. Het voordeel van dit kunstplantje is dat hij over volle bladeren beschikt. Desondanks blijft deze nep plant alsnog compact van formaat. Zo kunt u hem bijvoorbeeld op een kast zetten of in de buurt van de kassa of werktafel. De plant zal de ruimte aankleden en voller maken, maar staat bezoekers of klanten niet in de weg. Deze kunstplantjes zijn daarom uitstekend voor in de winkel.

Een tropische uitstraling? Bamboe!

Of u nu een reisbureau, zwembad, massagesalon of exotisch restaurant exploiteert, met onze Royal Bamboe als kunstplantje maakt u al snel een tropische sfeer.

Natuurlijke bamboe kan snel groeien en woekeren, dus is lastig te gebruiken in de winkel. Onze Royal Bamboe als kunstplantje heeft met een hoogte van 70 cm een handzaam formaat en is dankzij de hoogwaardige materialen niet van echt te onderscheiden. Kijk maar.

Tip: combineer kunstplantjes met een mooi kunstbloemen boeket

Kunstplantjes vormen een deel van de vaste inrichting, maar natuurlijk wilt u ook op de seizoenen inspelen en klanten inspireren met wisselende bloemen. Dit kan op een verrassende en goedkope manier met onze kunstbloemen boeketten. Deze zijn gemaakt van kunstbloemen die er stuk voor stuk ongelofelijk realistisch uitzien. Bovendien staan de kunstbloemen altijd in bloei. Wilt u een andere sfeer in de winkel? Dan kunt u de kunstbloemen boeketten gewoon opslaan en weer wisselen als de tijd rijp is.

Heeft u meerdere filialen die u met kunstplantjes wilt vullen of wilt u graag professioneel advies? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het vinden van de beste kunstplantjes voor uw winkel of kantoorpand.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug