Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Areca

Areca kunstpalmen

Op deze overzichtspagina vindt u alle kunstplanten die bij de kunst Areca horen. Mooie grote kunstpalm  met twee stammen of een lage met mooi blad.

Een tropische sfeer in huis met de Areca kunstpalmen
Met de Areca kunstpalmen haal je direct een tropische sfeer in huis. Je bent even helemaal op vakantie. Met een kunstpalm in huis haal je direct sfeer en gezelligheid naar binnen. De Areca kunstpalmen kun je prima in huis plaatsen of je zet hem op kantoor voor wat meer groen. Het voordeel is dat je er totaal geen omkijken naar hebt. Daarnaast vragen palmen normaal gesproken om wat zon. Met deze Areca kunstpalmen heb je hier geen last van. Je kunt hem in de donkerste hoek van de kamer plaatsen om deze wat op te fleuren.

Geen groene vingers? Neem een kunstplant
Hoewel de Areca kunstpalmen je vakantievibes zullen geven, moet je er af en toe toch echt even tussenuit. Het voordeel aan kunstplanten is dat je makkelijk weken op vakantie kunt gaan. Je kunstplanten hebben namelijk geen verzorging nodig en staan er nog net zo fris bij als voor je weg ging. Bij terugkomst van je heerlijke vakantie staan de Areca kunstpalmen je weer op te wachten. De kunstplanten zijn dus erg makkelijk in onderhoud. Het enige wat je af en toe eens moet doen is een stofdoek over de bladeren halen. Verder hoef jij je niet druk te maken over de temperatuur, het water geven of het zonlicht. Ideaal wanneer je geen groene vingers hebt.

Kies de juiste pot om het af te maken
De Areca kunstpalmen zullen veel sfeer brengen. Deze grote kunstpalmen vallen door hun formaat wel op. Daarnaast kleuren ze de ruimte en vullen ze legen plekken in de kamer goed op. De Areca kunstpalmen zijn ook ideaal wanneer je huisdieren hebt of wanneer je geen tijd hebt voor de verzorging van planten. Om het helemaal af te maken kies je een mooie pot bij de kunstplant. Deze pot kun je laten matchen bij het interieur van je woning of van het kantoor. Het voordeel aan Areca kunstpalmen is dat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Zeker met de toevoeging van hydrokorrels die verlijmd zijn met de pot, kun je iedereen voor de gek houden met deze kunstpalm.

Haal een stukje sfeer naar binnen
De Areca kunstpalmen zorgen voor een bak sfeer. Ideaal wanneer je een feestje gaat organiseren of wanneer de kamer wel wat gezelligheid kan gebruiken. Bij de Areca kunstpalmen heb je de keuze uit tweestammige palmen  vqn 235cmof  lage eenstammig van150cm. Deze twee kun je natuurlijk ook met elkaar combineren om nog meer tropische sferen in huis te halen. Bij aanschaf van de Areca kunstpalmen worden deze geleverd met een plastic binnenbak. Deze kun je eenvoudig weer in een prachtige sierpot zetten die past bij jouw smaak. Je hebt de mogelijkheid om de Areca kunstpalmen ook direct in een sierpot te laten zetten met verlijmde hydrokorrels. Hiervoor kunt je contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wissel de sierpot voor meer afwisseling
De Areca kunstpalmen zijn net echt en daarom zal je misschien de neiging hebben om deze prachtige kunstplant buiten neer te zetten. Toch is deze kunstpalm niet geschikt om langere tijd buiten te plaatsen. Om ervoor te zorgen dat de Areca kunstpalmen zo lang mogelijk mooi blijven zet je deze in binnen of onder een overkapping. Zo kun je jarenlang genieten van een tropische en gezellige toevoeging van de ruimte. Je kunt om de zoveel tijd de sierpot wisselen mocht je van afwisseling houden. Zo blijf je keer op keer weer genieten van de Areca kunstpalmen.

Verfijn uw keuze
Afmeting
Productgroepen
Terug naar het overzicht