Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Pachira

Pachira kunstplanten

Heb je behoefte aan meer groen in jouw woonkamer of kantoor? Dan is de kunstplant Pachira voor jou de perfecte kamerplant. Ze zorgen namelijk direct voor meer sfeer in elke ruimte met hun prachtige groene bladeren en de sierlijke stam. Als klein kamerplantje is een Pachira al een echte sfeermaker, en dit neemt alleen maar toe naarmate hij groter wordt. Bij De Groot Decoraties is deze kunstplant dan ook in verschillende maten verkrijgbaar; 120 cm, 150 cm en 180 cm. Laat je daarom inspireren door ons assortiment.

Kenmerken van deze geldboom

Pachira kunstplanten zijn goed te herkennen aan hun felgroene bladeren en de sierlijke, vaak gevlochten, stam. De oorsprong van de Pachira aquatica (watercacao) is te vinden uit Centraal en Zuid-Amerika. Ze groeien normaal gesproken in het moeras en kunnen daar wel 20 meter hoog worden. Deze plant wordt ook wel geldboom genoemd. In het verre oosten staat de Pachira symbool voor geluk en fortuin. Er wordt zelfs gezegd dat deze plant geld aantrekt. Geen wonder dat het daarom zo'n populair cadeau is voor een housewarming of verjaardag. Bij De Groot Decoraties is deze kunstplant verkrijgbaar in verschillende maten; 120 cm, 150 cm en 180 cm.

Wat zijn de voordelen?

Kunstplanten hebben een lange tijd last gehad van onterechte vooroordelen. Maar omdat ze tegenwoordig nauwelijks van echt te onderscheiden zijn, neemt de populariteit nu juist erg toe. Het feit dat je kunstplanten niet hoeft te onderhouden en dat ze geen bladeren verliezen dragen hier ook aan bij. Omdat kunstplanten op de lange termijn goedkoper zijn dan echte planten omdat ze langer meegaan, zijn ze een zeer geschikt als decoratiemiddel.

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Verliest geen blad
  • Gaat veel langer mee dan echte planten
  • Vrijwel onderhoudsvrij

Een kunstplant Pachira kopen bij De Groot Decoraties

Kunstplanten zijn dus ideaal voor mensen wel meer groen in huis willen hebben, maar geen tijd en zin hebben in het onderhouden van planten. Kan je niet genoeg krijgen van de Pachira kunstplant?  Bij De Groot Decoraties kun je al vanaf 75 euro een prachtige geluksboom kopen (afhankelijk van je keuze). Dit kan online, maar uiteraard kan je ook op afspraak langskomen bij onze vestiging in Lelystad. Zo ervaar je eerst zelf de kwaliteit van een kunstvorm van de Pachira.

Verfijn uw keuze
Afmeting
Terug naar het overzicht