Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > We zijn er nu ook voor de particulier met onze...

We zijn er nu ook voor de particulier met onze kunstplanten

We zijn er nu ook voor de particulier met onze kunstplanten

We leven momenteel allen in onzekere tijden. Vanwege de corona crisis zijn vele klanten van ons gesloten. Hij werken in de horeca, op scholen, in winkels of bij kinderparadijzen. Vanwege de regels van het RIVM en het kabinet hebben zij allen hun deuren moeten sluiten.

Wij willen laten weten dat we met een ieder mee leven en dat we hopen op een snel verbeterende situatie waarin we u weer kunnen verblijden met een van onze prachtige kunstplanten.
 

Een verschuivende markt voor onze kunstplanten

Door de vele veranderingen die nu plaatsvinden en de ‘nieuwe’ wereld waar we nu in leven merken we dat er een verschuiving plaatsvindt. Eerder hebben we vooral bedrijven voorzien van kunstplanten maar nu zijn er ook steeds meer particulieren die hun huis gezelliger willen maken met onze kunstplanten en kunstpalmen. Je kunt daarom nu ook bij ons bestellen als particulier. De kunstplanten kunnen zowel in huis als in uw overkapping worden gebruikt.

Op vakantie in uw eigen tuin

Ook de familie Schaft uit Lelystad heeft ervoor gekozen om hun tuin een flinke opknapbeurt te geven. Zij gaan dit jaar niet meer op vakantie omdat dit er niet meer inzit vanwege het verspreidende coronavirus. De familie heeft besloten dat ze dan maar op vakantie gaan in eigen tuin en halen op die manier er alles uit wat er in zit. Ze vieren hun vakantie met onze prachtige kunst arecapalm de luxe. Onder hun overkapping komt de kunstplant goed tot z’n recht. Het straalt meteen het vakantiegevoel uit wat je normaal gesproken ergens anders hebt, maar nu dus in je tuin.

Kunstplanten in het echt bekijken?

Wij hebben een grote locatie in Lelystad waar u vrijblijvend de kunstplanten en kunstpalmen kunt bekijken. Dit doen we uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast hebben wij ook een website waar u nu kunstplanten kunt bestellen. Toch liever in het echt bekijken? Neem telefonisch contact op of stuur een mailtje voor het maken van een afspraak.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug