Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > The Lux Company te Harderwijk - kunstplanten vo...

The Lux Company te Harderwijk - kunstplanten voor de specialist in high-end verlichting

The Lux Company te Harderwijk - kunstplanten voor de specialist in high-end verlichting

De Groot Decoraties heeft kunstplanten mogen verzorgen voor het bedrijfspand van The Lux Company in Harderwijk. Dit bedrijf weet waar het om gaat als het om sfeer gaat, want zij ontwerpen voor grotere panden - waaronder hogescholen, hotels en diverse musea - het lichtplan om het interieur helemaal tot zijn recht te laten komen. Laat dat nou precies het doel van De Groot Decoraties zijn, maar dan de groene tak in plaats van het lichtplan in het interieur betreffen. 

Nieuw pand, nieuwe kunstplant

The Lux Company is recentelijk naar een nieuwe locatie verhuisd en bij een modern pand met veel openheid en grote raampartijen komen onze kunstplanten goed uit de verf. Het nieuwe interieur van The Lux Company vraagt voor wat betreft kleurgebruik (wit, blauw, naturel hout), de hoogte van de trendy nieuwbouw en de vele hoge ramen om een groter formaat kunstplanten.

Plantkeuze The Lux Company

De keuze voor kentia palmen, kunst strelizia’s met hun prachtige bloemen als eye catcher en kunst alocasia’s was door The Lux Company snel gemaakt. Het formaat en de kleuren van de kunstplanten sluiten naadloos aan bij de interieurkeuzen die bij de nieuwbouw gemaakt zijn door The Lux Company.

  • Een fraaie houten binnenwand die op zichzelf al voldoende kleur heeft, wordt nog eens extra benadrukt door er een kentia kunstpalm voor te plaatsen.
  • Een ruimere hoek die geen specifieke bestemming heeft gekregen, wordt opgefleurd door een strelitzia zonder bloemen. De variant met bloemen staat fraai in de ruimte met vergader- of overlegtafel.
  • De alocasia (of olifantenoor) is door de glazen scheidingswand vanuit meerdere ruimten zichtbaar. Door de combinatie van natuurlijk daglicht en binnenverlichting ziet het grote en bijzondere blad er steeds weer anders uit.

Ook van invloed op de rust en sfeer in het interieur

Om eenheid in het groenplan te krijgen zijn alle kunstplanten in grote, zwarte plantenbakken van het merk Elho geplaatst. (type: Pure Cone High) Dit zorgt voor een rustige uitstraling. Alle focus gaat naar het groen van de planten en niet naar de kleuren of motiefjes op de pot waar de plant instaat. Het nieuwe bedrijfspand en de medewerkers zijn klaar voor de toekomst en aan de vraag om onderhoudsvrij groen voor showroom en kantoorruimten te leveren is dan ook zeker voldaan.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug