Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Speelparadijs de Beestenboel in Vlaardingen - m...

Speelparadijs de Beestenboel in Vlaardingen - met kunstplanten als finishing touch

Speelparadijs de Beestenboel in Vlaardingen - met kunstplanten als finishing touch

Kunstplanten in een speelparadijs vallen niet direct op. Je hebt er zoveel kleuren en vrolijke drukte, dat de sfeer vooral door deze elementen bepaald wordt. Toch heeft Speelparadijs de Beestenboel voor de tweede keer een bestelling bij De Groot Decoraties gedaan.

De eerste set met kunst phoenix palmen is in 2018 in Vlaardingen afgeleverd. Ze gaven net even dat beetje extra warmte aan de inrichting. Ze vielen vooral op doordat de kleur van de palmen mooi afstak tegen de donkere wanden en donkergrijze vloeren.

Tweede bestelling kunstplanten

Kijk je in de speelruimte rond en zie je wat de twee palmen al voor effect hebben, dan is de stap makkelijk gezet naar nog een paar kunstplanten. Je ziet welke hoek of welke balie nog wel wat groen kan gebruiken in een verder donkere omgeving.

Voor de tweede bestelling zijn twee kunst areca palmen (met twee stammen) en een kunst kentia palm geleverd. Door de twee stammen begint het groen van het kunstblad op twee verschillende hoogten en dat ziet er zeer sfeervol uit.

Door de lagere bladpartij zien kleine kinderen ook wat van het groen en kun je bepaalde elementen in het interieur – zoals een stel gestapelde kinderstoeltjes – een beetje afschermen van de gezellige zitjes. Als ze nodig zijn, pak je het kinderstoeltje erbij, voor de rest staan ze een beetje verscholen bij de kunstplanten. Ook delen van de hoofdconstructie van het speelparadijs kunnen op deze manier verhuld worden.

Wat eentonig is doorbreken met groen

Bij de lange balie waar je als ouder of kind iets lekkers kunt halen, is ook een kunstplant geplaatst. Een anders wat saaie balie heeft nu veel meer flair gekregen. Het zorgt er ook voor dat de wachtrijen voor de balie gesplitst worden en dat niemand kan voordringen.

Geslaagde interieurverandering

Je kunt je afvragen of ouders of kinderen de kunstplanten zullen opvallen, maar bij De Groot Decoraties weten we als geen ander dat het nu weghalen van het groen zeker zal opvallen. Groendecoraties kleden een ruimte aan en maken de ambiance compleet.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug