Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Project: kunstplanten voor Regus Amstelveen

Project: kunstplanten voor Regus Amstelveen

Project: kunstplanten voor Regus Amstelveen

Regus is een grote speler op het gebied van kantoorverhuur. Het bedrijf biedt professionele en inspirerende werkplekken voor grote en kleine bedrijven. Van vergaderruimtes en co-working spaces tot aan volledig ingerichte kantoren en flexibele werkplekken voor hun leden. Regus’ nieuwste locatie in Amstelveen is daarbij door De Groot Decoraties voorzien van een sfeervolle serie kunstplanten

Kostenbesparing & ongestoord werken

Regus beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van kantoorruimtes die elk met planten sfeervol en inspirerend worden gehouden. Het onderhoud en de verzorging kost met grote aantallen al snel een hoop tijd. Met kunstplanten worden die kosten sterk teruggedrongen. Bovendien hoeft er niet iedere week iemand langs te komen om de planten te verzorgen, zodat de huurders van Regus ongestoord kunnen blijven werken.

Nog meer voordeel!

Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen voor onze kunstplanten. Dat zijn extra voordelig geprijsde modellen, inclusief plantenbakken in een kleur naar keuze en volledig afgewerkt met schuimvulling en een toplaag van verlijmde hydrokorrels. Een kant-en-klare en makkelijk te verplaatsen oplossing waarmee Regus zichzelf nóg meer tijd en geld bespaart. Zeker bij het plaatsen van meerdere kunstplanten!

Kunstbloemen & grote plantenbakken

Naast het creëren van sfeervolle en uitdagende werkplekken, geeft Regus haar ruimtes ook graag een huiselijk tintje mee met één van onze boeketten met kunstbloemen. Daarmee zorgen we voor een warme en uitnodigende aanblik die niet iedere week vervangen hoeft te worden. En met de North Dakota plantenbakken delen we grote ruimtes vakkundig op in kleinere werkplekken en bepalen we de looprichting. Stijlvol én functioneel!

Het resultaat

Regus’ nieuwste vestiging aan de Bavincklaan 7 in Amstelveen is een modern en transparant gebouw met vier verdiepingen aan ruime privékantoren en vergaderruimtes die wij met tientallen bijpassende kunstplanten hebben ingericht voor een strak en sfeervol resultaat. We hebben de werkomgeving voorzien van inspirerende, tropische kunstplanten en de entree middels roomdividers met kunstgrassen verdeeld in meerdere plekken waar huurders hun klanten rustig kunnen ontvangen.

Bekijk onderstaande foto’s en ervaar het zelf!

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug