Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Plantenbakken met respect voor de natuur

Plantenbakken met respect voor de natuur

Plantenbakken met respect voor de natuur

Door het gebruik van natuurlijke materialen krijgen onze plantenbakken een warme en levendige uitstraling. De natuurlijke plantenbakken worden veelal op een prachtige en vakkundige wijze met de hand gemaakt, waardoor iedere plantenbak een pronkstuk wordt voor het interieur. In onze collectie natuurlijke plantenbakken wordt gebruik gemaakt van uiteenlopende materialen, zoals bananenblad, rattan, teak hout, FSC hout, gevlochten touw, fijngemalen bosrestanten, schelpen en kokosnoten. Het overgrote deel uit de collectie natuurlijke plantenbakken zijn uitsluitend geschikt voor binnen gebruik. Met respect voor de natuur De natuurlijke materialen worden op een verantwoorde en ecologische wijze geoogst, om schade aan milieu en natuur te voorkomen. Daar waar mogelijk wordt steeds vaker gebruik gemaakt van restmaterialen.

Banana plantenbakken

Banana plantenbakken

Deze plantenbakken zijn gemaakt van gedroogde bananenbladeren. Bij de ronde plantenbakken is het blad opgerold en bij de vierkante plantenbakken is het blad gevlochten.

Baq plantenbakken

De plantenbakken uit de Facets collectie halen de schoonheid van de natuur bij u naar binnen. De plantenbakken zijn gemaakt van fiberresin en worden handmatig versierd met natuurlijke materialen. De prachtige afwerking maakt het een echte blinkvanger! Deze plantenbakken worden geleverd inclusief een bijpassende waterdichte binnenbak.

Deze plantenbakken zijn alleen verkrijgbaar op aanvraag/prijsopgave en staan (nog) niet op onze website!

Bel of  stuur een email voor meer info!

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug