Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Onze kunstplanten te bewonderen bij het meest g...

Onze kunstplanten te bewonderen bij het meest geliefde budgetwarenhuis

Onze kunstplanten te bewonderen bij het meest geliefde budgetwarenhuis

Eerder hebben wij het bedrijfsrestaurant van de Action al mogen voorzien van onze kunstplanten. Later hebben we ook alle echte planten die er stonden vervangen door onze kunstplanten vanwege een hoge tevredenheid. Action is de meest geliefde budgetwarenhuis in Europa. Hier zijn betaalbare en alledaagse producten te koop. Inmiddels is Action te vinden in 7 landen met ruim 1.500 winkels. Ditmaal mogen we ook het kantoor van Action in Zwaagdijk Oost voorzien van onze kunstplanten.

Echte planten vervangen door kunstplanten

De medewerkers van de Action zijn dol op groen, zij vinden dat dit sfeer verhogend werkt op kantoor en dat zij zich daarnaast beter kunnen concentreren. Zij hadden een aantal echte planten op kantoor staan. Echte planten overleefden echter niet bij hen. Het is te donker op kantoor waardoor de planten niet genoeg licht krijgen. Tevens moeten echte planten regelmatig van water worden voorzien. Wij hebben de echte planten mogen vervangen door 18 plantenbakken die op maat gemaakt zijn door Huvee Meubels uit Emmeloord. De plantenbakken zijn gevuld met onze kunst Kentia palmen en kunst Ficus Lyrata planten. Deze planten worden gezien als de hoofd planten en daarnaast hebben we kunstvarens gebruikt als grondplanten.

Kwaliteit voor een betaalbaar tarief

De Groot Decoraties is dé expert op het gebied van kunstplanten. Wij zijn sinds 2009 te vinden in ons grote bedrijfspand aan de Apolloweg 114 in Lelystad. We hebben nog meer ruimte om u te verwelkomen op locatie en om uw bestellingen in orde te maken. De kunstplanten zijn ook in het ‘echt’ te zien op onze locatie. Echter doen we dit alleen op afspraak. U kunt telefonisch een afspraken of gewoon een mailtje naar ons sturen. We hebben diverse voorbeelden staan van kunstplanten voor een goed tarief. Er zit zeker iets voor u tussen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug