Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Onze kunstplanten, de trots van het nieuwe rest...

Onze kunstplanten, de trots van het nieuwe restaurant in Anna Paulowna

Onze kunstplanten, de trots van het nieuwe restaurant in Anna Paulowna

Wij van De Groot Decoraties zijn trots op de opdracht die wij hebben gekregen om het nieuwe restaurant Landgoed Hoenderdaell te voorzien van kunstplanten. Landgoed Hoenderdaell is een bijzondere locatie die gevestigd is in de Anna Paulownapolder. Het landgoed is omgeven in de ruime 75 hectare natuurgebied. Het landgoed heeft een dierenpark maar je kunt er als natuurliefhebber ook terecht voor een wandeling in stilte. Dieren kunnen hun gang gaan omdat er sprake is van relatief weinig menselijke invloeden. Landgoed Hoenderdaell beschikt daarnaast over een nieuw restaurant. Met een voet over de drempel ervaar je de rust en neem je de sfeervolle ruimte in je op.

Kunstplanten die het écht afmaken

Landgoed Hoenderdaell vroeg ons om de vele plantenbakken die zij hebben staan, volledig te vullen met kunstplanten. Dat is een vraag waar wij geen nee tegen zeggen en we gingen deze uitdaging dan ook met volle vertrouwen tegemoet. We hebben 30 plantenbakken gevuld met 100 van onze beste kunstplanten. Het hoogwaardige materiaal van de planten straalt precies uit wat een restaurant in zo’n unieke omgeving moet uitstralen.

Hoogteverschillen

Door hoogte aan te brengen in de plantenbakken ontstaat er een mooie dynamiek. We hebben grondplanten en hoofdplanten geplaatst in de plantenbakken. De hoofdplanten bestonden uit Ficussen, Kentiapalmen, Alocasia, Rhapis en Lyratakunstplanten. De grondplanten waren varens, hedera’s en monstera’s. De planten zijn compleet geleverd met een bijpassende binnen pot die verlijmd is met hydrokorrels. We hebben hiervoor gekozen zodat we het personeel een beetje ontzorgen. Zij kunnen de kunstplanten eenvoudig uit de sierbakken halen en deze weer terugplaatsen. Zo kunt u de planten goed schoon houden. De komende jaren kan Landgoed Hoenderdaell nog genieten van onze kunstplanten. Wij willen jullie dan ook bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug