Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Nep planten kopen met een natuurlijke uitstraling

Nep planten kopen met een natuurlijke uitstraling

Planten geven een ruimte sfeer en levendigheid. Ze hebben echter wel een heleboel aandacht, liefde, licht en verzorging nodig. Omdat we in een drukke tijd leven, waarin ieders tijd steeds kostbaarder wordt, kiezen veel mensen ervoor om de plant daarom maar uit het interieur weg te laten. Hartstikke zonde! Tevens is het ook compleet onnodig, omdat er tegenwoordig een gigantisch aanbod aan nep planten is. De Groot Decoraties biedt nep planten aan in verschillende categorieën. U vindt bij ons van alles. Van kunstbomen tot nep planten en van nep bloemen tot nep klimop. Alle kunstplanten worden gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor de planten jarenlang mooi blijven. Zelfs als ze buiten staan!

De nepplant: vroeger en nu

In de jaren 70 was het heel normaal om uw hele woonkamer vol te zetten met planten. Een stekje hier, een varen daar; het was de normaalste zaak van de wereld. Die trend is in de loop van de jaren steeds meer naar de achtergrond vervaagd. De interieurs werden steeds strakker en er was lange tijd geen ruimte voor een grote hoeveelheid ‘groen’.

Nep planten zijn niet alleen voor studenten

Gelukkig is de plant weer helemaal terug in het interieur. Er zijn zelfs mensen die van hun huis een ware ‘urban jungle’ maken. Hun motto luidt: hoe meer planten, hoe beter! Nep of echt, dat maakt niet uit. Dat is echter een tijdje behoorlijk anders geweest. De nepplant had een tijd lang te maken met een slecht imago. De vooroordelen over nep planten kwamen vooral voort uit de opvatting dat nep planten alleen voor luie studenten geschikt zouden zijn. Door die associatie verloor de nepplant aanzienlijk wat populariteit.

Het onterecht slechte imago van een nepplant in huis

"Nepplanten!? Die komen mijn huis niet in". Dat het vooroordeel over nepplanten onterecht is, blijkt uit de toenemende interesse voor deze interieurverfraaiers. Steeds meer mensen kiezen voor de nepplant. Dat is ook logisch, want tegenwoordig zijn nepplanten bijna niet meer van echte planten te onderscheiden. Met behulp van de nieuwste technieken en materialen zien nepplanten er tegenwoordig heel natuurlijk uit. Daardoor is het verschil tussen nep en echt vaak niet eens echt meer te zien.

Nep planten kopen doet u bij De Groot Decoraties!

Lang niet iedereen beschikt over een tiental groene vingers. Daar hoeven we niet omheen te draaien. Voor wie wel van planten houdt, maar zich niet wil bezighouden met de verfijnde kunst van het tuinieren is de aanschaf van nep planten een ideale oplossing. U hoeft geen groene vingers te hebben om een groene omgeving te creëren. Creëer daarom in een handomdraai sfeer en levendigheid, zonder u zorgen te maken over de verzorging. Maar voor de studenten met nepplanten onder ons is er nog wel een belangrijke mededeling: vergeet ze niet af en toe even af te stoffen voordat u bezoek krijgt!

Bekijk ons assortiment aan kunstplanten

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug