Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Mooie kunst Olijfboom geleverd!

Mooie kunst Olijfboom geleverd!

Mooie kunst Olijfboom geleverd!

Schitterende kunst Olijfboom van maar liefst 270 cm is geleverd aan Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep Holding BV in Den Haag! Deze prachtige kunstboom siert nu de centrale hal als een majestueuze blikvanger, waardoor een bijzondere natuurlijke schoonheid en roest wordt toegevoegd aan deze zakelijke omgeving.

.Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep Holding BV, een vooruitstrevend bedrijf in de bouwsector, heeft altijd succes in hun projecten en hun werkruimtes. Met de toevoeging van onze kunst Olijfboom kunnen ze nu een vleugje natuurlijke elegantie en sereniteit toevoegen aan hun kantooromgeving. De kunstboom dient niet alleen als decoratie, maar ook als symbool van groei, stabiliteit en duurzaamheid, perfect passend bij de kernwaarden van het bedrijf.

We zijn vereerd dat Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep Holding BV voor onze kunst Olijfboom heeft gekozen om hun interieur te verfraaien en een speciaal tintje toe te voegen aan hun bedrijfscultuur. Onze samenwerking heeft geresulteerd in een ruimte die niet alleen professioneel en stijlvol is, maar ook warm en uitnodigend.

Als u ook op zoek bent naar prachtige kunstdecoraties om uw ruimte te verrijken, kijk dan niet verder dan De Groot Decoraties. Wij bieden een uitgebreide collectie kunstbomen en -planten van topkwaliteit, ontworpen om uw omgeving te transformeren en een blijvende indruk achter te laten. Bij De Groot Decoraties staan ​​we klaar om uw visie tot leven te brengen en uw ruimtes te verfraaien met een kenmerk natuurlijke pracht!

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug