Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kunstplanten voor kantoor: 3 tips

Kunstplanten voor kantoor: 3 tips

Kunstplanten voor kantoor: 3 tips

Kunstplanten voor kantoor zijn de ideale manier om uw kantoor een groene uitstraling te geven zonder de bijbehorende werkzaamheden en kosten. De Groot Decoraties geeft u graag 3 tips om maximaal te genieten van uw kunstplanten voor kantoor.

Deze leggen wij uit aan de hand van het project dat wij voor Medcor Pharmaceuticals uit mochten voeren. Zij wilden op kantoor een natuurlijke uitstraling zonder daarvoor veel inspanningen en onderhoud te verrichten. Ook wilden zij planten gebruiken die normaal zo veel zonlicht nodig hebben dat ze niet binnen kunnen staan, wij gingen aan de slag en verrasten Medcor met een prachtig resultaat. Dit kunt u met onze drie tips ook voor uw bedrijf realiseren met kunstplanten. 

Tip 1: Uw vloeroppervlak maximaal benutten met kunstplanten voor kantoor

Door te kiezen voor kunstplanten voor kantoor in verschillende afmetingen en verschillende hoogtes kunt u uw kantoor op natuurlijke wijze maximaal benutten. Zo creëert u een voordelige afscheiding voor bijvoorbeeld een zitje door een kunst Ficus, grote kunstbamboe en kunst Olijfboom te combineren. Een grote, open ruimte zoals een kantoortuin kunt u 'breken' door bijvoorbeeld een kunst Strelizia te gebruiken of een zichtlijn op te fleuren met een kunst Spathiphillum. Bovendien kunt u nog een mooi effect toepassen.

Tip 2: Kunstplanten voor kantoor gebruiken om uw huisstijl te benadrukken

Door uw kunstplanten voor kantoor in een pot vast te zetten met een verlijmde Hydro korrel blijft de kunstplant recht in de bak staan. Als u als bak voor uw kunstplant een van de modellen uit onze B-straight-collectie kiest kunt u deze laten spuiten in de kleur(en) van uw huisstijl. Zo hebben we bij Medicor de huiskleur oranje in ons kunstplanten ontwerp gebruikt. Door de kubusvormige en rechthoekige potten in de kleuren van uw huisstijl te combineren en te gebruiken voor de juiste kunstplanen op kantoor kunt u een uniek dynamisch effect bereiken. Daar wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van genieten en dat kan.

Tip 3: Kunstplanten voor kantoor zo mooi mogelijk houden

Onze kunstplanten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor kunt u tot wel 15 jaar genieten van niet van echt te onderscheiden kunstplanten voor kantoor. Het eenvoudige onderhoud van deze kunstplanten was voor Medicor belangrijk voordeel. U hoeft uw kunstplanten namelijk alleen eens in de twee weken af te nemen met een Swiffer.

Bent u benieuwd wat wij met kunstplanten voor uw kantoor kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug