Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kunstplanten voor InCarSupport uit de Meern.

Kunstplanten voor InCarSupport uit de Meern.

Kunstplanten voor InCarSupport uit de Meern.

InCarSupport is  met name gespecialiseerd in mechanische en elektronische voertuigbeveiliging en Fleet management oplossingen. Voor hun nieuwe bedrijfsruimte zochten ze voor mooie kunstplanten omdat ze geen ‘groene’ vingers hebben en toch willen dat de planten er altijd mooi bij staan.

Wij mochten leveren een Grote kunst Kentia XL van 225cm hoog in een Opus Hammered plantenbak van 60cm, een grote Chicago plantenbak op wielen met twee kunst kentia palmen,  een Strelitzia in een Opus Hammerd planten bak hoog model. Een kunst Bamboe Giant in een zwarte Lechuza plantenbak, een Ficus Lyrata en een kleine kunst Bonsai voor op de lees tafel.

Ook interesse in onze kunstplanten?

Wilt u ook genieten van sfeervol groen in uw gebouw, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud en de levensduur van uw planten? Laat u dan verrassen door ons aanbod kunstplanten. Stuk voor stuk niet van echt te onderscheiden en precies met de uitstraling die uw ruimte doet opfleuren. Nieuwsgierig? Bekijk ze allemaal en ontdek nu uw favoriete model!

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug