Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kunstplanten van Groot Decoraties brengen Sfee...

Kunstplanten van Groot Decoraties brengen Sfeer en Elegantie naar nieuw restaurant in Harderwijk.

Kunstplanten van  Groot Decoraties brengen Sfeer en Elegantie naar nieuw restaurant in Harderwijk.

Harderwijk, een pittoreske stad aan de boulevard, heeft onlangs een nieuw restaurant verwelkomd dat niet alleen gastronomische hoogstandjes biedt, maar ook een adembenemende sfeer. Dankzij de samenwerking met Groot Decoraties, een toonaangevende leverancier van kunstplanten, heeft het restaurant, genaamd Lef en Co, een betoverende ambiance gekregen die gasten verwelkomt met een gevoel van stijl en verfijning.

Groot Decoraties heeft met zorgvuldig geselecteerde kunstplanten en prachtige plantenbakken van het merk Baq gezorgd voor een weelderige aankleding van het restaurant. Bij binnenkomst worden gasten begroet door een opvallende collectie van monstera, Alocasia en Ginko bonsai kunstplanten. Deze groene schoonheden voegen een vleugje natuurlijke pracht toe aan de moderne inrichting van het restaurant, terwijl ze tegelijkertijd een ontspannen en rustige sfeer creëren.

De keuze voor kunstplanten van Groot Decoraties was een doordachte beslissing van Lef en Co, omdat deze planten de voordelen van echte planten bieden zonder de zorgen over onderhoud en verzorging. De monstera en Alocasia kunstplanten stralen een weelderige en weelderige uitstraling uit, terwijl de Ginko bonsai kunstplanten een verfijnde en minimalistische esthetiek toevoegen. De kunstplanten van Groot Decoraties zijn zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van hun natuurlijke tegenhangers.

Naast de plantenbakken van Baq heeft Groot Decoraties ook gezorgd voor een opvallend bloemstuk in een prachtige goudkleurige vaas. Dit bloemstuk trekt onmiddellijk de aandacht en dient als een prachtig middelpunt op een prominente locatie in het restaurant. De combinatie van levendige bloemen en groene bladeren voegt een vleugje kleur toe aan de verfijnde omgeving en creëert een harmonieus contrast met de overige decoratieve elementen.

Om de sfeer nog verder te versterken, heeft Groot Decoraties ook de lange plantenbakken voorzien van elegante ficus lyrata kunstplanten. De ficus lyrata, ook wel bekend als de vioolbladplant, staat bekend om zijn grote, prachtige bladeren die een gevoel van weelde en grandeur oproepen. Deze kunstplanten langs de randen van het restaurant geven een gevoel van privacy en creëren tegelijkertijd een groene oase waar gasten kunnen genieten van hun maaltijd.

De eigenaren van Lef en Co zijn zeer tevreden met het resultaat dat Groot Decoraties heeft bereikt. De kunstplanten en bloemstukken hebben een cruciale rol gespeeld bij het creëren van de gewenste ambiance voor hun restaurant. Gasten worden begroet met een gevoel van verfijning en esthetiek, terwijl ze tegelijkertijd een ontspannen en comfortabele sfeer ervaren. De keuze voor kunstplanten heeft niet alleen de uitstraling van het restaurant versterkt, maar biedt ook praktische voordelen zoals een onderhoudsarme oplossing voor groen decor.

Met de samenwerking tussen Lef en Co en Groot Decoraties is er een nieuw restaurant ontstaan dat niet alleen culinaire hoogstandjes biedt, maar ook een visueel feest voor de zintuigen. De combinatie van kunstplanten, prachtige plantenbakken en een opvallend bloemstuk heeft Lef en Co geholpen om een uitnodigende omgeving te creëren waar gasten kunnen genieten van heerlijk eten en een onvergetelijke ervaring. Groot Decoraties heeft wederom bewezen een betrouwbare partner te zijn in het creëren van prachtige en sfeervolle ruimtes.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug