Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kunstplanten op kantoor?

Kunstplanten op kantoor?

Kunstplanten op kantoor?

Een gemiddelde werknemer brengt zo’n acht uur per dag door op kantoor. Dat is een groot gedeelte van de tijd. Het is daarom erg belangrijk dat werknemers zich prettig voelen op de werkvloer. Lekkere koffie, een fijn bureau en een goede bureaustoel vormen al een goed begin, maar geven nog geen sfeer aan het kantoor. Planten doen dit wel. Het is vaak het ‘groen’ dat een interieur nét dat beetje extra sfeer geeft.

In bedrijfspanden hebben planten een ontspannende werking op mensen, doordat er een stukje huiselijkheid naar binnen wordt gehaald. De positieve uitwerking op de sfeer maakt planten bijzonder geschikt als decoratiemiddel voor op kantoor. Echte planten hebben logischerwijs wel behoorlijk wat verzorging en aandacht nodig. Daar is in een kantoorsetting vaak helemaal geen tijd en ruimte voor. De prioriteiten liggen elders, en dat hoort ook zo te blijven.

U wilt sfeer in het kantoor aanbrengen, zonder werknemers op te zadelen met het verplicht verzorgen van echte planten. Kies daarom voor kunstplanten van De Groot Decoraties. Ze zullen uw kantoor een verzorgde en sfeervolle uitstraling geven, zonder dat u zich druk hoeft te maken om de verzorging en het onderhoud van deze kantoorplanten.

Een warm welkom dankzij kantoorplanten

Iedereen zal door de sfeervolle inrichting een warm welkom ervaren bij het binnentreden van het kantoor. Dit is een gunstig gegeven voor zowel werkgever als werknemer. Ook zakelijke klanten die langskomen voor afspraken zullen dit merken.

Kunstplanten zijn niet alleen voor thuis

De Groot Decoraties regelt interieurbeplanting voor kantoor en allerlei andere locaties. De kunstplanten zijn namelijk geschikt voor plaatsing op elke locatie die u maar kunt bedenken. Of dat nou een zwembad, een tuin, een woonkamer of een kantoor is. Ook een kantoortuin kan makkelijk worden voorzien van kunstplanten of kunstbomen.

De planten en plantenbakken van De Groot Decoraties zijn veelal in verschillende formaten te bestellen, zodat de plant zo goed mogelijk tot zijn recht kan komen op het kantoor. De medewerkers van De Groot Decoratie helpen u graag met het maken van passende keuzes voor uw bedrijf.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug