Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kunstplanten, groene sfeermakers voor Zalencent...

Kunstplanten, groene sfeermakers voor Zalencentrum De Kiekmure

Kunstplanten, groene sfeermakers voor Zalencentrum De Kiekmure

Voorzien in kunstplaten voor een mooie stichting, een opdracht waar wij alleen maar over hadden kunnen dromen. Zalencentrum De Kiekmure is multifunctioneel. Het is een stichting die doorgaans wordt verhuurd aan maatschappelijke organisaties die niet beoogd zijn om winst te maken. De ruimtes die zij verhuren worden ingezet voor verschillende doeleinden. Of je nu een stichting, een vereniging, een bedrijf of een particulier bent, je kunt bij Zalencentrum De Kiekmure een ruimte reserveren. Daarnaast is het hun doel om ontmoetingen te stimuleren. Zo zijn zij verantwoordelijk voor ontmoeting in de wijk Stadsdennen en Harderwijk. Je kunt terecht voor een heerlijk hapje en drankje in sfeervolle en warme ruimtes.

Een prettige ruimte voor ieder mens door kunstplanten

Omdat de stichting ontmoetingen stimuleert, is het van groot belang dat de bezoekers zich prettig voelen. Wij van De Groot Decoraties uit Lelystad vinden dat een organisatie als deze het verdient om de komende jaren te kunnen genieten. Wij hebben daarom gezorgd voor sfeermakers die wij met eigen transport hebben geleverd. Wij hebben ze ontzorgd door het zelf te plaatsen in de verschillende ruimtes. De kunstplanten zijn te vinden in de diverse zalen, in de entree en in het horeca gedeelde. Bij ontzorgen hoort dan ook dat de Kiekmuren zich nergens mee bezig hoeven te houden. We hebben de planten uitgevouwen en we hebben de planten in gepot.

Tijdsbesparing met kunstplanten

Kunstplanten hebben geen verzorging of aandacht nodig. Zelfs water en licht is overbodig voor deze planten. Kunstplanten hebben een vele malen langere levensduur. Zowel binnen als buiten misstaan kunstplanten niet. De planten kunnen wel tien tot vijftien jaar meegaan, wel zo fijn als u als organisatie niet ook nog bezig hoeft te zijn met het onderhoud van de planten. Het scheelt naast tijd een hele hoop kosten aan onderhoud. De reden dat de bezoeker kiest voor dit zalencentrum is door de sfeer die zij uitstralen

Bijna mooier dan een echte plant

Wij van De Groot Decoraties kregen de opdracht om vijftien kunstplanten te leveren. Deze kunstplanten werden compleet geleverd met verlijmde hydrokorrels in een prachtige sierpot. Wij zouden De Groot Decoraties niet zijn als we de klant niet lieten kiezen uit een selectie van onze mooiste kunstplanten. Ze konden kiezen voor een viertal kunst Ficussen Exotica in het groen of in het bont of ze konden kiezen voor die kunst Philodendron Selloum in plantenbakken van Artevasi in de kleur antraciet. Hun oog viel direct op onze nieuwste aanwinst, namelijk de Ficus Exotica DeLuxe in het groen met bonte bladeren. Een mooie kunstplant die met meerdere hout stammen veel te bieden heeft.

Een mooie grote gatenplant

De Philo wordt gatenplant genoemd. Met zijn prachtige donkergroene bladeren die uiteraard voorzien zijn van gaten, kunt u zien dat een kunstplant niet altijd van echt te onderscheiden is. Deze plant is erg mooi nagemaakt met perfecte afmetingen waardoor de plant ook nog eens groot oogt.

Wij wensen multifunctioneel Zalencentrum de Kiekmure uit Harderwijk vele jaren plezier toe met onze planten.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug