Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kunstplant van de maand juni: Monstera

Kunstplant van de maand juni: Monstera

Kunstplant van de maand juni: Monstera

Maak kennis met de kunstplant van de maand juni: de Monstera! Deze tropische plant komt oorspronkelijk uit de regenwouden in Midden-Amerika en Zuidoost-Azië, maar heeft inmiddels zijn weg gevonden in de urban jungles van de huizen en kantoren hier in Nederland. Sterker nog, de Monstera fungeert met haar grote en kenmerkende bladeren zelfs vaak als echte eyecatcher in uw interieur!

Mooi én praktisch!

De Monstera kunstplant is niet alleen ontzettend sfeervol, maar biedt ook praktische voordelen. Zeker op kantoor. Het inspirerende voorkomen stimuleert namelijk de creativiteit, terwijl de gatenplant ondertussen ook nog omgevingsgeluid én stress vermindert. Ook lekker voor thuis dus! En door de grootte van de plant kunt u ‘m overigens ook perfect als roomdivider gebruiken. Kortom, een behoorlijk multifunctionele plant!

Diverse soorten

De echte Monstera bestaat in allerlei soorten. Van de bekende Deliciosa tot aan de Philodendron en Pertusum. Ook bij De Groot Decoraties kunt u uw Monstera kunstplanten dus verkrijgen in allerlei varianten. We beschikken over lage modellen, modellen met een echt houten stam en een Monstera op stok die met een hoogte van 160 tot wel 280 cm (!) de aandacht trekt. Gegarandeerd. Bekijk alle Monstera kunstplanten en laat u verrassen!

Mix & match!

Zowel thuis als op de zaak is de Monstera een echte aanwinst voor uw interieur. U maakt het plaatje daarbij helemaal compleet met één van de bijpassende plantenbakken waar we bij De Groot Decoraties de plant in vastzetten en afwerken met verlijmde hydrokorrels. Zo weet u zeker dat u écht nergens meer omkijken naar heeft. Dat scheelt weer.Onderhoudsvrij en met een extreem lange levensduur, dus altijd stijlvol groen in huis. Dat is de belofte van onze Monstera kunstplanten. Meer weten? Bekijk de foto’s of neem vrijblijvend contact op. We vertellen u er graag meer over

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug