Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kunstbomen: 5 inspiratietips met een grote kuns...

Kunstbomen: 5 inspiratietips met een grote kunstboom

Kunstbomen: 5 inspiratietips met een grote kunstboom

Een grote kunstboom is niet van echt te onderscheiden. Als we de Maple Deluxe kunstboom, in het Nederlands de Esdoorn, als voorbeeld nemen is dat logisch. De natuurlijke Y-vormige stamconstructie is namelijk gemaakt van echt hout. De bladkroon is bijzonder goed gevuld en door gebruik van frisse groentinten natuurgetrouw nagemaakt van een echte Esdoorn. Wij geven 5 inspiratietips mete deze grote kunstboom.

Tip 1: Kunstbomen als natuurlijke afscheiding

Een grote kunstboom zoals de Esdoorn is zo'n 2 meter 30 hoog en heeft een diameter van 200 centimeter. Door deze te verlijmen in een hoge pot blijft de kunstboom mooi rechtop staan en kunnen mensen er onderdoor lopen. Zo kun je een natuurlijke afscheiding maken.

Tip 2: De grote kunstboom als natuurlijke blikvanger

Wanneer u op een beurs staat is een hoge pot niet eens nodig. Als u bijvoorbeeld twee kunstbomen bestelt met de bijbehorende hoge sierpot kunt u, als u bijvoorbeeld op beurzen staat, de kunst Esdoorn prachtig gebruiken als blikvanger. Daarbij geven de kunstbomen een natuurlijke uitstraling als u bijvoorbeeld houten of milieuvriendelijke producten verkoopt. Dat u geen rommel heeft van uitvallend blad, gemorste potgrond of water is dan een mooie bijkomstigheid.

Tip 3: Een grote kunstboom om schaduw te creëren

Een grote kunstboom die zo natuurlijk is ontworpen als onze Esdoorn kan natuurlijk ook een natuurfunctie als het bieden van schaduw vervullen. Met onze mooie grote kunstboom onder een glazen dak of op een terras creëert u een natuurlijk ogende schaduw en verkoelende plek zonder dat u het bijkomend onderhoud uit hoeft te voeren. Zelfs schoonmaken met water is niet nodig. Eens in de 14 dagen goed stof afnemen met een Swiffer volstaat.

Tip 4: kunstbomen inzetten als decor bij evenementen

Door de forse omtrek en diameter van een grote kunstboom is deze ideaal geschikt om te gebruiken als decor bij uw evenement of show. Met slechts enkele grote Esdoorns creëert u al een natuurlijke uitstraling voor een (show)wand of een romantische boog om bijvoorbeeld een bruidspaar onderdoor te laten lopen. Op de bruidsfoto's zal de sprookjesachtige uitstraling niet van echt te onderscheiden zijn.

Tip 5: Een grote kunstboom om uw zakelijke uitstraling te benadrukken

Plantenbakken uit onze B Straight line kunnen in iedere RAL-kleur gespoten worden. Door bijvoorbeeld de kleuren van uw huisstijl te gebruiken en een grote kunstboom in zo'n gespoten plantenbak te laten plaatsen creëert u niet alleen een zitje met privacy, maar ook een echte bedrijfsuitstraling. Ons Medicor-project is daarvan een goed voorbeeld.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug