Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kunstbamboe planten geleverd aan Elite performa...

Kunstbamboe planten geleverd aan Elite performance te Almere

Kunstbamboe planten geleverd aan Elite performance te Almere

Een van de leukste klussen van de afgelopen tijd was het leveren van kunstbamboe planten aan de Elite performance sportschool in Almere. Een van de begeleiders daar – personal trainer Frank van Berkum – wilde wat meer sfeer in zijn sportschool en ging op zoek naar kunstplanten. Zo kwam hij bij ons terecht.

Hij zocht specifiek naar kunstplanten omdat er in de sportschool weinig natuurlijk daglicht binnenkomt. Ook staat de verwarming ’s nachts uit (scheelt voor hen natuurlijk in de gaskosten) en daar kunnen echte planten soms niet goed tegen. Het moesten natuurlijk wel kunstplanten zijn met een frisse look en die net ‘echt’ leken. Frank kwam langs in onze showroom en bleef staan bij de Bamboe Oriental. Deze kunstplant voldeed aan al zijn criteria en lijkt ‘echt’. Dat komt omdat de stam van de Bamboe Oriental van echt bamboehout is. De kunstig nagemaakte blaadjes zijn zeer fraai op de bamboehouten stam gemonteerd. De echte bamboe is bijna niet te onderscheiden van de nagemaakte.

Kort over Elite performance

Elite performance is een populaire sportschool in Almere waar mensen hun gezondheid kunnen verbeteren en persoonlijke training kunnen krijgen. Er zijn programma’s om samen te trainen, maar ook om persoonlijk bepaalde doelen te halen. Ieder individu is verschillend, is het idee achter Elite performance, en elk individu moet dus op z’n eigen manier trainen. Met een sportschool als Elite performance verbeter je de ‘kwaliteit van leven’ drastisch als je er echt 100 procent voor gaat. 

Kunstplant Bamboe Oriental

De Bamboe kunstplant staat al langer in ons assortiment en zijn zeer natuurgetrouw. Dankzij de dunne bamboe takjes lijkt hij net echt, maar die dunne takjes hebben ook een nadeel. Ze kunnen makkelijk breken en dat is niet heel handig in publieke ruimten waar mensen toch vaak aan de planten kunnen gaan zitten, bijvoorbeeld om te kijken of het een echte of neppe plant is. Daarom raden we het af om de Bamboe kunstplanten in bijvoorbeeld zwembaden, scholen of andere publieke ruimten te zetten. Thuis, op het kantoor of in een sportschool (waar mensen toch vaak met iets anders bezig zijn) staan ze echt prima.  

Tevredenheid van de klant

Volgens de medewerkers ziet de sportschool er zeker sfeervoller uit dankzij de Bamboe Oriental kunstplanten. We waren blij om te horen dat Frank ons werk waardeerde wat we merkten toen hij gelijk nadat we ze in zijn sportschool hadden neergezet een extra bestelling deed voor dezelfde soort kunst bamboeplanten. Hij wilde graag nog een paar hoge bamboeplanten voor in de hoeken van het vertrek.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug