Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kom in tropische sferen met onze kunstplanten b...

Kom in tropische sferen met onze kunstplanten bij Monkeytown

Kom in tropische sferen met onze kunstplanten bij Monkeytown

Wij hebben prachtige kunstplanten en kunstpalmen mogen leveren voor de nieuwste aanwinst in het rijtje van Monkeytown locaties. Monkeytown heeft een nieuwe vestiging mogen openen in Enschede. De opening vond plaats op zaterdag 23 november 2019. Monkeytown staat bekend als het spannendste en leukste indoor speelparadijs. Kinderen van 1 tot 12 jaar zijn hier welkom op de verschillende klimtoestellen. Het speelparadijs is voorzien van geheime gangen, trampolines, luchtkussens en diverse andere spelletjes waar alle kinderen van die leeftijd over dromen. Het speelparadijs is overdekt en geheel in tropische sferen. Een tropische sfeer ontstaat echter alleen door het gebruik van tropische planten. Monkeytown heeft te maken met jonge kinderen die er de hele dag spelen dus de planten moeten tegen een stootje kunnen. Wij hebben daarom kunstplanten en kunstpalmen in sierpotten en steigerhouten plantenbakken geleverd. De planten zijn voorzien van verlijmde hydrokorrels waardoor de planten er als echt uit zien.

Gehele nieuwe inrichting met kunstplanten

Het nieuwe pand van Monkeytown is te vinden op Colosseum 82 in Enschede. Het nieuwe pand van ruim 2400 vierkante meter is opnieuw ingericht met kwalitatieve horeca mogelijkheden en hoogwaardige speeltoestellen. De ouders kunnen genieten van een heerlijke kop koffie terwijl de kinderen genieten in het tropische speelparadijs. Iets lekkers bij de koffie en internet die geheel gratis te gebruiken is, maken het voor ouders ook een dagje uit.

Eerdere samenwerkingen

De eigenaren van de vestiging in Enschede hebben eerder gezamenlijk al vijf vestigingen van Monkeytown mogen openen. De vestigingen zijn te vinden in Delft, Bleiswijk, Sliedrecht en Apeldoorn. Veel van deze vestigingen hebben wij al mogen voorzien van onze mooie kunstplanten en kunstpalmen. Deze hebben kant en klaar geleverd in sierpotten en steigerhouten plantenpakken, allen voorzien van verlijmde hydrokorrels.

In Enschede hebben wij 10 Phoenix kunstpalmen geleverd met een afmeting van 250 centimeter. Daarnaast hebben we 5 Bamboe Giant kunstplanten van 3 meter hoog mogen leveren. Deze kunstplanten zijn bezorgd in binnen bakken die passen in de steigerhouten plantenbakken van 100 centimeter hoog. Het betreft een hoog pand en op deze manier dragen de kunstplanten een steentje bij aan de tropische sferen.

Op maat gemaakte plantenbakken

Deze ondernemer heeft zijn droom gevolgd en is klein begonnen. Wij van De Groot Decoraties steunen een ondernemer als deze graag. Wij laten alle steigerhouten plantenbakken maken door Huvee Meubels uit Emmeloord. De plantenbakken passen goed bij de gezellige sfeer van Monkeytown.

Open voor een nieuwe uitdaging

Naast Monkeytown hebben we vele andere mooie speelparadijzen mogen voorzien van kunstplanten en kunstpalmen. Elke locatie is weer een andere uitdaging, onze planten moeten namelijk iets bijdragen aan de bestaande ruimte. Heeft u interesse in een van onze planten of palmen? Neem een kijkje via onze webshop of kom de planten in het echt bewonderen in Lelystad. U kunt vrijblijvend langskomen, wel op afspraak. Neem telefonisch contact met ons op +31 (0)320 41 36 33 of stuur een mailtje naar info@degrootdecoraties.nl

 

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug