Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Kom in mediteraanse sferen met kunstplanten bij...

Kom in mediteraanse sferen met kunstplanten bij Bel Ami in Bussum

Kom in mediteraanse sferen met kunstplanten bij Bel Ami in Bussum

Bij Bel Ami in Bussum kun je genieten van alle tijden, zo ook van onze kunstplanten. Bel Ami is gelegen op een unieke plek en heeft een rijk historisch verleden. Het heeft zijn oorsprong in 1724 toen het Herberg Orangeboom werd genoemd. De oorspronkelijke bewoner werd groottapper en mocht bier en wijn schenken. De bijna klassieke uitstraling van de Franse brasserie wat het tegenwoordig is, wordt gecombineerd met moderne smaken van nu. Wij van De Groot Decoraties mogen onze bijdrage leveren aan een uitermate gezellige ruimte.

Smaakvol ingerichte ruimtes voorzien van prachtige kunstplanten

De diverse zalen bij Bel Ami zijn volledig af te huren voor uw zakelijke en feestelijke bijeenkomst. De zalen zijn helemaal af en smaakvol ingericht met onze mooie kunstpalmen. Eerder heeft Bel Ami het geprobeerd met echte Kentia Palmen. Echter bleken deze onderhevig te zijn aan teveel onderhoud en was het zonlicht de grootste ontbrekende factor. De Kentia Palmen waren wel precies waar zij naar op zoek waren, het geeft de juiste uitstraling aan hun zalen. Wij schoten te hulp met onze kunst Kentia Palmen.

De voordelen van kunstplanten

Echte Kentia Palmen hebben veel onderhoud nodig. Hun houdbaarheid is beperkt en de bladeren veranderen al snel in een ietwat gele kleur. Kunstplanten zijn het beste alternatief in dit geval, het is namelijk niet van echte planten te onderscheiden. Het is onderhoudsvrij en het is een echte rendabele investering. Hier kunt u de komende jaren van genieten. Kunstplanten zijn vaak betaalbaar en echte planten vergen best een investering.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal

Onze kunstplanten zijn gemaakt van polyester met zijde bladeren. Het zijn echte sfeermakers en door de kwaliteit van het product is het nauwelijks van echt te onderscheiden. We hebben al vele winkels, kantoren en horecabedrijven mogen voorzien van onze prachtige kunstplanten. De planten zijn bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Neem een kijkje in onze webshop of bezoek onze showroom in Lelystad. Wij zijn uw specialist in kunstplanten of het nu gaat om een particulier of om een bedrijf. Bel vrijblijvend om een afspraak te maken op onze locatie 0320 413633 of 06 54220353.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug