Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Hoe past een kunst ficus in jouw inrichting?

Hoe past een kunst ficus in jouw inrichting?

Hoe past een kunst ficus in jouw inrichting?

Een van de kunstplanten die vaak gebruikt wordt vanwege haar veelzijdige toepassingen is de kunst ficus. In dit artikel leggen we uit hoe je deze kunstplant in jouw (zakelijke) inrichting kunt gebruiken.

De toepassingen van een kunst ficus in jouw inrichting

Voor autodealer Auto Winters mochten we diverse kunstficussen leveren. Deze werden door de autodealer op verschillende wijzen gebruikt.

De kunst ficus als devider

Zo hebben we diverse kunstplanten geplaatst naast de bureaus van de medewerkers die in de showroom werken. Op deze manier zorgden we ervoor dat bezoekers niet direct op de schermen van de medewerkers konden kijken. Ook ontstond er zo een duidelijke afscheiding tussen de bureaus en de auto's in de showroom.

Een blikvanger van formaat

Daarnaast plaatsten we een aantal grote kunst ficussen strategisch bij de tentoongestelde auto's. Door de grootte en niet van echt te onderscheiden uitstraling zijn deze kunstplanten een ideale blikvanger. Daarbij kijkt de bezoeker automatisch ook naar de auto die bij de kunstplant staat.

Opvulling van lege ruimtes en donkere hoekjes

Tot slot hebben we deze kunstplanten gebruikt om een lege ruimte (bijvoorbeeld een stuk witte muur) te 'breken' en dode hoekjes op te fleuren. Hierdoor werd de showroom intiemer en natuurlijker. Dit helpt bij het optimaliseren van de klantbeleving.

Welke kunst ficus kun je gebruiken?

Voor dit project gebruikten wij de kunst Ficus Exotica DeLuxe. De uitstraling is luxueus door het gebruik van echte houten stammen en natuurlijk ogende groene en witte bladeren. Daarbij is deze kunstplant gemodelleerd conform het groeipatroon van een echte ficus. Hierdoor koop je met deze kunstplant een onderhoudsarme en natuurlijk ogende multifunctionele kunstplant.

Hoe onderhoud je kunstplanten?

Alle kunstplanten die wij leveren zijn bijzonder onderhoudsarm. Een keer per veertien dagen afnemen met een Swiffer is genoeg om maximaal te genieten van de kunstplanten. Dat kan erg lang, want de levensduur van onze kunstplanten is gemiddeld ruim 10 jaar.

Multi-inzetbare kunstplanten met passende uitstraling

Doordat de kunst ficus in meerdere hoogtes (125, 150, 180 en 210 centimeter) leverbaar is kun je deze kunstplant in verschillende settingen gebruiken. Zo kun je één of meer grote kunstplanten gebruiken als devider en de kleinere kunstplanten als privacy creërende groene decoratie bij een bureau.

Laat jij je inspireren door onze kunst ficus?

Misschien zie je door dit artikel deze kunstplanten al in jouw (zakelijke) interieur staan. In ander geval denken we graag mee over hoe deze kunstplant jouw inrichting kan optimaliseren. In onze webshop vind je de aantrekkelijke prijzen en nog veel meer kunstbloemen en -planten.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug