Direct contact? Bel: +31 (0)320 41 36 33

Home > Nieuws > Een echte opknapbeurt met kunstplanten op het O...

Een echte opknapbeurt met kunstplanten op het Oosterlicht College in Vianen

Een echte opknapbeurt met kunstplanten op het Oosterlicht College in Vianen

Wij hebben het Oosterlicht College in Vianen mogen voorzien van prachtige kunstplanten. De school is volledig verbouwd. Het restaurant is opgeknapt, de aula heeft een groot podium gekregen en de school heeft nu meer lokalen om nog meer leerlingen te mogen verwelkomen. Daarnaast heeft de school een volledig restaurant dat ter beschikking staat voor het praktijkgericht onderwijs. Het restaurant is elke donderdagavond geopend waar u kunt genieten van de beste culinaire hoogstandjes. Het leuke aan dit restaurant is dat het eten bereid en geserveerd wordt door eigen leerlingen. De leerlingen volgen allen een opleiding in horeca, bakkerij of recreatie op het Oosterlicht College. Voor een betaalbaar tarief van €10 kun je al genieten van een driegangen diner. Het restaurant is sfeervol ingericht met onze Ficus Lyrata kunstplanten die wij kant en klaar hebben aangeleverd in een mooie en bijpassende sierpot.

Een tuin van kunstplanten in Vianen

De aula van de school heeft een groot podium gekregen. Het podium is voorzien van 28 prachtige kunstplanten die een tuin vormen van groen. We hebben Kentia, Allocasia, Bamboe, Crotons en Ficussen geplaatst. Tevens zijn de planten voorzien van twee soorten lijm zodat de hydrokorrels tegen een stootje kunnen. Naast de trap van de school is ook een podium te vinden. Om te voorkomen dat de leerlingen het podium gebruiken in plaats van de trap hebben wij drie plantenbakken gecreëerd, volledig gevuld met kunstplanten. Ook deze planten zijn voorzien van hydrokorrels zodat deze niet van echt te onderscheiden zijn.

Plantenbakken verhogen met sfeer

De interieur bouwer heeft de school voorzien van op maat gemaakte plantenbakken. Aan ons werd de vraag gesteld of wij hier passende kunstplanten voor wilde zoeken. Wij hebben gekozen voor een Kunstficus van drie meter hoog. In de hoge ruimte komt de plant mooi tot zijn recht. In oktober 2019 werd de school op spetterende wijze officieel geopend. Velen waren te spreken over onze kunstplanten en wij hopen dan ook dat het Oosterlicht College hier nog jarenlang plezier van gaat ondervinden.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze kunstplanten?
Neem contact op, dan helpen we je graag direct verder
Ja, ik wil meer informatie!
Bel mij terug